AWARDS: beautiful blogger

May 16, 2010
Thanks pada mister akuvision atas award ni..ekeke
walau pada asalnya aku yang terkinje-kinje naknak ;p

Tadaa!!


Syarat-syarat wajib:-


1.Buat entry pasal award ni..
2.Copy badge ‘Beautiful Blogger Award’ ni..
3.Terima kasih dan link pemberi award
4.Senaraikan 15 blogger
penerima award yg baru.

[alamak ramai nye..mana aku nak petik ni]



Hehe..yea tiba masa kini aku umumkan blogger
yang bakal menerima award ni:

1- Akif
2- Nizam
3- Aween
4- Zareen
5- Hajar
6- Yanie
7- Sakinah
8- Lemon
9- Fitri
10- Shuk
11- Pidot
12- Fitri ain
13- Helmi
14- Hasrol
15- Fariez
 Dan yang ke enambelas paling special..beliau adalah penerima anugerah khas dekan cewah iaitu aQilah go qilah go!

21 comments:

  1. Cik adik dah amik Awards ye, skang amik plak lembu ni taw. Jaga bebaik
    http://bilaakumenulisblog.blogspot.com/2010/05/lembu-wasiat-tag-ketiga-bulan-ini.html

    ReplyDelete
  2. jangan lupa blog saya mesti ada antara 15 tuh, hahaha

    ReplyDelete
  3. trima kasih syuq 4 award ni..terharu lak dpt award.. byk nye nk kena pilih 15 orang..hehe

    ReplyDelete
  4. thx for da award!!!!
    its a compliment~

    ReplyDelete
  5. trimas ye syuq bagi award,blog ngah kucar-kacir pun dpt, hehehe :P

    ReplyDelete
  6. memang patot
    sbb blog syuq comel
    =]

    ReplyDelete
  7. huaaaaaaaaa, thanx2,, no. 1 lagi, hahahah
    nnt ahh sy amek eaa,,
    thanx bebanyak eaa, huaaa,,
    terharunya

    ReplyDelete
  8. hasrol&wanie: same2
    shuk: samas-samas haha
    helmie: same2Q
    syira: e eh malu..malu..ekeke
    akif: amik jgn x amik.next time dpt award jgn lupakan daku..kirik2 la award kt aku juge

    ReplyDelete
  9. typo--> *kirim2

    ReplyDelete
  10. yerlaa2,, aku dop lupakan ko laa, ko owg 1st aku bagi,, cewwwahh,,
    sori ahh blog aku x bergerak, sungguh sibuk utk urusan ke universiti, huhuhu

    ReplyDelete
  11. eceh..masuk u tu. tahniah wey!

    ReplyDelete
  12. ceyhh, macam pelik pulak nk masuk U, hahahaha

    ReplyDelete
  13. x dapat pom ??

    nanak jugakk..

    huhu~

    ReplyDelete
  14. hehe..nah2. syuq bagi sekeping.hehe
    amik pat.

    ReplyDelete
  15. yeaa!!

    pat anugrah dekan g..

    tentiu2..

    hekhek~

    ;)

    ReplyDelete
  16. dekan cakap: no problemo..hahah

    ReplyDelete
  17. award ape ni kak shu?? sampai la ni ina xphm2 bnde alah ni....hohoho..ramai btol owg bg award kat ina...huhu..tp ina stil xphm...

    .apa2 pon time kaceh daun keladi bg award kat ina..hheee^_^

    ReplyDelete
  18. owh..DakwatBasah! is not on the list..hoho..i try my best to be on the next list.

    ReplyDelete

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.