penawar sakit belakang-biobax

kontest menaip terpantas

Salam.
Last syuq test menaip masa syuq join Flash-like-typing contest masa English Week form 3..Cabarannya kena taip 120 perkataan seminit..Syarat kelayakannye 70 words/min.
Dan so far..ranking pertama adalah eYra dengan 508 markah.
Mula-mula menaip rasa macam mustahil je nak dapat 500point.
Sumpah syuq dengki dengan eYra sangat-sangat.
Waktu tu dalam hati cakap "eYra ni pakai ilmu apa ni boleh dapat 500++ cis! Menaip tutup mato ke"
Dari situ pon dah nampak yang aku kuat jelous.
Oke cukup!

Pesanan untuk penganjur: 
Terima kasih sangat2 sebab buat kontes gini. Dapat
jugak praktis jari yang makin tembun ni 

Detail penganjur:- Sila Klik Banner

Hadiah sampai tempat kelima tau!
Jom menaip kat sini...apa duk nganga lagi tu?!

Dan ni pertama kali syuq dapat score atas dari 300..haha macam hebat kan..kan..
Lagi lah semangat aku nak pintas eYra!
[Taruk kecik-kecik je..markah tak menarik ngehehe]
Dan setelah berpuluh-puluh kali warm up, tutorial, dan latih tubi dari pukul 2 tadi..inilah the latest result syuq..
Dan secara rasminya syuq guna keputusan yang ini untuk masuk kontes MSR.











p/s: Aduh! Berpinar mata..nak rehatkan mata jap. Malam karang pulak on laptop. Huhu..dah pukul limo lebeh dah.. ralit sungguh kalo dapat main internet. Tak makan nasik pun boleh tahan kalau melayan internet. Takpelah kalau kita memang sedang lapang kan?.. Yang penting jangan sampai lupa semayang!

19 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. nak gak la, tapi macma x leh nak taip dengan pantas..hahhaha

    ReplyDelete
  2. pakcik boleh menaip dengan sangat pantas tanpa memandang .. tapi banyak salah !!

    ReplyDelete
  3. yana n ncik lavender jom kita sama2 try kepantasan diri kita..hehe

    ReplyDelete
  4. tengok jela..tak layak nak masuk bertanding..hahaa

    ReplyDelete
  5. macam best je contest nie..nak join gak..huhu~

    ReplyDelete
  6. kemba: oloh..cubo ar dlu

    shuk: ho..cubo2..rugi kalu x cubo

    ReplyDelete
  7. penyertaan syuq dah diterima.. tq.. mmg hebat betul menaip.. pecah rekod!
    tahniah!

    ReplyDelete
  8. kira syuq dah memenuhi syarat la kan..
    maceh noh.

    ReplyDelete
  9. Salam syuq...

    eyra datang blog yang berjaya pintas cik ira sudah....
    nti nak try lg la..klau dpt up lg skill and point...

    jgn jeles2 tau..u dah no1...hehhe

    ReplyDelete
  10. ku nye 516
    sbb pakai software slowkan masa
    kekeke
    ;)

    ReplyDelete
  11. mano aci joegrimjow

    maleh la aku masuk contest ni

    ReplyDelete
  12. gutu pon ada ka?
    masa pon boleh slowkan noh..
    papepon tahniah no joe dpt pintas syuq..
    kontest lain manyak lg..wish me de best ye!

    while...(dlm ati..grrr..dengkinye aku kt hg joe!)

    ReplyDelete
  13. zmn skrg ni smua leh..skt ms lg tah2 ms pon leh undo blk

    ReplyDelete
  14. humaiii aih.. laju giler!!

    100! uhh.. mmg takde harapan langsung nak menang klu join ni.. ri tu dapat paling banyak pun 45 je.. hahahaha..

    ReplyDelete
  15. asada: huhu dah ade org potong syuq da

    ReplyDelete
  16. wow! hebatnya!
    syuQ berada di ranking pertama ouh!
    arol ranking ke-8 jek.
    apa rahsianya? share2 lah. hehe.
    :D

    ReplyDelete
  17. huhu.. aku still in???
    wuhoo! ingatkan joe dah beat aku..

    tengs 2 u arol! kalo x mest aku x g jenguk page MSR td.. ^__^

    ReplyDelete
  18. Salam.. tahniah syuq berjaya di tempat kedua contest nih! Sila kasi no akaun dan nama penuh (melalui email) utk nak kasih hadiah le! Congrats!

    ReplyDelete
  19. tahniah yer..lajunya taip totop mata kew hohoh

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.