penawar sakit belakang-biobax

Cita-cita nak bernikah awal.

3:39 AM
Tak salah kan kalo nikah dulu pas setahun dua baru kawen? *maksud aku kenduri la* Dua tahun lama?? Oke la an bagi pasangan yang masih tak mampu dari segi ekonomi tapi takmau terjebak dengan dosa besar.. So, nikah je la dulu..dalam masa 2tahun kumpul lah duit. Dah cukup bajet..buat kenduri..*cita2 oo nak wat gini* Tapi kalo nak elok..si isteri jangan la mengandung dulu. Dah kenduri nati..nak beranak 20 pon takpe dah..akaka
Tak susah pon kan kalo nak menjadi halal an?! (^^,)
Huhu..kita orang islam lani mengaku benci maksiat benci zina, tapi kita sendiri pon sebenarnye 
tak dapat mengelak dari zina..Setuju??
Kat facebook & blog je dah terdedah kepada segala macam bentuk pre-zina.. Zina mata..zina hati..gadis-gadis bangga menayangkan beratus-ratus gambar dengan gaya yang pelbagai tanpa rasa sedikit malu.<---pesanan untuk aku juga. Langsung tidak ragu-ragu akan lelaki yang 'berpenyakit hati' apabila 
melihat beberapa keping gambar dari ratusan koleksi terhangatmu telah menyebabkan lelaki tersebut rasa tidak tahan ingin memiliki dirimu!! (ayat majalah Remaja..haha)
Ada juga yang mula tergila-gilakan dirimu hingga mengganggumu setiap saat, mesej di inbox bertali-arus..komen di album bertingkat-tingkat!! sambil memuji hingga terangkat-angkat..
Adoohh..aku pon tak tau..kalau angpa baik! insyaAllah dapat la angpa pasangan yang baik..

Maka entri kali cuma terkandung sedikit nasihat kepada insan sekaum dengan aku *perempuan* termasuklah aku skali..kerana secara amnya kita adalah punca segala zina...Kan wanita itu adalah senjata syaitan.
Jadi kena beringat! Jangan sampai syaitan jadikan kita sebagai senjata..
    
Jom layan apa kata lelaki. [Copy paste email]
 Email terbuka melalui yahoogroups ingatan.
   
Aku bila terpandang wanita cantik yang memakai tudung tapi menampakkan dada mahupun yang berpakaian sehingga nampak ‘lurah neraka' di jalanan aku akan berkata "oh! Kasihan kepada senjata setan ini"... lalu tundukkan pandangan dan membaca doa terlihat perempuan"
(jauhilah aku dari fitnah wanita dan azab kubur)

Nampak beriman dan baik kan aku? Huh, cuba wanita cantik macam Sonale Bandre goda aku di tempat tertutup, kat luar tengah hujan lebat, bini pulak datang bulan, huh! meremang bulu janggutku, tercabut kopiah, dan masuk neraka aku agaknya.. nauzubillah. Aku berlindung dari ujian godaan seks..oh! Tapi soal godaan ni tak semestinya wanita cantik saja yang perlu berjaga, yang kurang cantik tapi bertubuh montok dan seksi itu lebih lagi godaannya. Bayangkan perempuan memakai tudung kain kelambu (selendang trend budak sekarang) yang boleh nampak bayang tengkuk, telinga dan anak rambut..,dada terdedah..,seluar ketat..,baju betul-betul atas punggung.. Bila duduk nampak spender..oh!

Kalau korang nak tahu wahai orang perempuan sekalian, terbuka sini sikit, terdedah sana sikit, terketat paha sikit  membuatkan lelaki lebih ghairah berbanding perempuan yang terlanjang terus. Jadi tolonglah berhenti menyiksa jiwa lelaki seperti aku ni.

Untuk pengetahuan korang lagi, orang lelaki boleh naik nafsu untuk seks pada bila bila masa dan mampu stim dengan alasan yang simple sahaja, so korang kena jaga betul betul bila berurusan dengan orang lelaki, Orang lelaki ni, dengar suara orang perempuan dah naik stim, belum lagi bab tengok..kalo tengok gambar korang kat facebook tu apatah lagi hai. Muka comel putih gebu pipi tembam..oh! ---So korang jangan nak bangga memiliki muka comel sehingga mencanang muka sendiri seluruh alam..cuma jadi senjata setan je korang. Lagi dahsyat,tak tengok, just imagine pun boleh stim, kalau korang bagi peluang pada lelaki untuk pegang korang, bersedialah untuk masuk neraka dunia dan neraka jahanam!!

Dan ada orang lelaki yang boleh inzal just dengar suara perempuan dalam telepon.., so korang orang perempuan bila dah bergayut lama lama dengan lelaki apa akan jadi? Huh bila masuk cerita bab dalam kain, jadi senjata setanlah korang-naduzubillah..

Aku tahu la kerana aku lelaki dan hidup pulak dengan lelaki lelaki otak gila meroyan...oh!, dan lelaki bila dah stim, anu menegang, dalam masa yang agak lama, jika katuk katuk lutut tak berkesan, kenalah cari jalan pancutkan air mani, kalau tak testis (SENSORED) akan rasa ‘senak', dan pada waktu ini keinginan untuk mencari (SENSORED) untuk di pancutkan air mani meningkat dengan dahsyatnya... masa tu otak lelaki jadi tak waras, tak boleh tidur (aku sendiri pernah alami) tak boleh tidur kerana teringin nak bersetubuh..oh!,

Masa tu jika ada iman, masih boleh buat buat sibuk dengan berzikir atau baca Al-quran atau buat-buat sibuk..., bagus jugak perasan sibuk ni..

Masa aku bujang dulu, jika aku stim malam malam, aku akan start motor keliling kampong, (nasib baik tak jumpa bohsia--tak caripun--Allah masih sayangkan aku)
Kemudian cari kawan, atau lepak minum teh tarik, lepak tengok mat remp-it buat aksi yang cemas dan mendebarkan... mak aku selalu membebel bila aku keluar malam-malam, tahukah mak yang saya waktu tu "air mani dah penuh (SENSORED) hingga naik ke kepala dan meleleh kat telinga", tak boleh tidur, tak boleh tengok TV, nak baca Al-quran waktu tu langsung takde kekuatan iman..oh!!

Tahukah korang?
MAT REMP-IT SEKARANG INI SEDANG BERGERAK DENGAN KEINGINAN SEKS YANG DAHSYAT.
Awas, perempuan-perempuan yang tak pandai jaga diri, jika ada peluang mat rempit ini akan rogol korang beramai-ramai-naduzubullah!
Perasan tak korang akan hadiah yang jadi rebutan mat rempit dalam kejohanan lumba haram mereka? Ya! Seorang bohsia yang dapatlah si remaja ini lepaskan segala nafsu syahwat yang memuncak sepuas-puasnya, dan mereka mat rempit rela merisikokan nyawa malah mati kerana itu!!!

Tahukah korang?
ANAK ANAK PEREMPUAN ZAMAN INI KELUAR RUMAH DENGAN KEINGINAN SEKS YANG DAHSYAT. Yang mana jika di belai hatinya, maka sangguplah anak dara ini membiarkan dadanya di ramas, buat oral seks dan akhiranya berzinalah anak dara yang dah takde dara ini,..oh!
Kalau mamat Bangla atau foreigner yang bulu kening iras shahrukh khan datang belaipun boleh.., akan hanyutlah ke dasar neraka anak remaja kita ..kesian...kesian.., adakah kerana aiman tak kisah???

Tahukah korang?
REMAJA -REMAJA YANG SEDANG BELAJAR DI IPT SEKARANG SEDANG BERGERAK DENGAN KEINGINAN SEKS YANG DAHSYAT.
Banyak mana kes zina telah di tangkap di ITP, bakal ustaz dan ustazah pun ada! Naduzubillah..
Jagalah pendidikan iman anak kita, jika anak kita tersilap dapat pakwe, kena rogollah dia di rumah sewa pakwenya beramai-ramai,
Dan ada juga yang kena ‘rogol' secara terhormat, tak nak sebenarnya, tapi bila di belai dengan kasih sayang, mulalah ketagih untuk inzal.., akhirnya masuk neraka..

Mula mula pegang tangan.., dapat pegang tangan nak peluk-peluk, dapat peluk peluk, nak cium pipi, dahi, lepas tu (SENSORED)......., lepas tu hari hari berzina, kemudian boring, sedar sedar dah mengandung, cari awek lain dan cerita kat member yang kau tu sudah jadi bekas aku, beranak buang anak, bunuh diri, masuk neraka!!! 

Fuhh!! Panjang lagi email ni sebenarnye..tapi aku rasa untuk level angpa..cukup lah kot sampai sini je.
Aku taknak la expose semua sampai angpa naik geli nak baca..Paling taknak kang ade pulak kot puak-puak yang sewel otaknye pi guna entri ni buat onani pulak. Paham-paham je la emel dari seorang lelaki yang dah berkahwin macam mane bahasanye an??..Jadi untuk semua kaum wanita..jangan sesekali menganggap pre-zina sebagai suatu perkara yang remeh. Pre-zina tu ape?? *Pi stadi balik perkara yg mendekati zina.* 

Suka aku mengingatkan..suara tu jangan dilembut-lembutkan sampai terlentok..muka lak jangan ditayang secara berlebihan.. Bila bejalan buat je muka masam macam aku ni ha..lantaklah nampak buruk pon asalkan takde orang terpikat. Facebook? Haihz..BOLEH JE KALO NAK LETAK GAMBAR tapi kecilkanlah saiz gambar tersebut dan sebolehnya minimakan jumlah gambar tu. Cukuplah sekadar orang kenal siapa pemilik akaun atau profile berkenaan. Ini tak..letak gambar pixel besar sampai bulu-bulu halus kat pipi tu pon boleh nampak. Adoohh! MAHAL kanlah diri angpa tu siket!! Barang baek haruss la mahal wey!! Kalo suma laki dah tatap semua sudut kecomelan angpa..nanti apa yang tinggal untuk suami angpa?!! 

Oke memang kalo laki tengok muka kiut angpa tu takkan ade ape yang luak! Tapi basi beb! Basi!! Akhir skali..nak seru kepada remaja/muda mudi di luar agar mendirikan rumah tangga dengan cepat dan menyempurnakan separuh daripada agama melalui pernikahan. Nikah best wooh! (^^,) *mengikut cerita2 yang aku baca la..ngee~*
 
Kawan2 sekaum semua! Join la yahoogroups ni kalo rasa-rasa nak tingkatkan kesedaran..hoho.Hantar emel kosong ke ingatan-subscribe@yahoogroups.com dan angpa akan dapat emel secara berkala masuk ke inbox. Tp bersedialah! Inbox angpa boleh sampai puluhan ribu emel ;p

p/s: Aku malu-malu alah dengan emel yg aku baca ni *blushing* Lagi banyak aku tau apa yang laki tau..lagi malu aku jadinye..tu tak kira lagi laki yang pandai i'rab orang! Rasa nak kuar umah pakai purdah je.Pastu tukar gamba profile buh gamba katun (-__-)"

28 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. syuq, terima kasih sudah mengingatkan.. btw, yana nak kawennnn.. alahai omak kawen kan den... =)

    ReplyDelete
  2. @liyana aziz
    huhu..syuq pon tak saba nk tggu hjung tahun ni..abis stadi leh nikah Yay! akaka galak ngat aih (^^,)

    ReplyDelete
  3. nk kwen gk...wuaaa....hikx3...tp da gk ank yg nk kwen tok mgelakkn maksiat but parents x bg kwen lg......so,cmner lak dear?????

    ReplyDelete
  4. @L.O.V.E
    same lah..nikah bkn nk seronok je..tgjwb tu..huhu
    jd sekurang2 nye ngaji kene pass dulu *wink*

    ReplyDelete
  5. he2..nice entry =]

    ReplyDelete
  6. hidup ini merupakan sebuah perperangan antara nafsu dan iman.. berusahalah memenangkan iman,agar iman menjadi nakhoda kehidupan

    ReplyDelete
  7. isu ni memang popular kat ipt biasanya. Kalau baca buku "aku terima nikahnya vol.1" karangan Ust. Hasrizal pun menarik, dia ada cerita tentang ni.

    ReplyDelete
  8. kenduri tu tak perlu pun.... bukannya ada dinyatakan dalam agama Islam bahawa kenduri itu wajib. :D apa yg wajib adalah proses penikahan itu. :D

    ReplyDelete
  9. @Dakjaat™
    ye ek?
    slama ni aku ingat walimatulurus tu wajik..hoho
    sbb nak hebahkan kat masyarakat ttg pernikahan kite spya x tmbul fitnah

    sori2 kalo salah ;P

    ReplyDelete
  10. @Lelaki Ini
    besh noh??!
    hoho macih..
    huhu target aku nak tgk respon dari muslimat..tp sorg je pempuan respon takat ni T_T
    laki lak yg ramai..isk mane pegi suma pempuan ;(

    ReplyDelete
  11. @Mohamad Izwan
    macih share! (^^,)
    beh ek buku tu..aku nk p pinjam kt lib ah

    ReplyDelete
  12. syuQ mmg la kan..susah nk lwn nafsu..tp x bmkne xleh..try la ubah ckit2..lme2 da jd tbiat.. pstu jd kbiasaan (motif ak?)..hheheh...sje nk share..

    ReplyDelete
  13. best la!! thumb ups dear!! ^__^

    semoga jadi peringatan dan panduan utk semua.. insya Allah.. ^__^

    ReplyDelete
  14. tujuan walimah memang nak beritahu masyarakat pasangan tersebut dah kahwin tapi cuma sunat muakkad ( dituntut ), tak wajib cuma digalakkan la. jadi walimah yang sederhana pun ok.

    Buku tu takde kat library tapi kedai buku.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. hazura hassan
    (^^,) tekejut aku..igt nak tujukan kt aku td ;P

    ReplyDelete
  16. Mohamad Izwan

    erk?? kene beli...huhu
    wey sapo ade bku tu nk pinjam ekeke

    *alahai nk kuar duit bli buku pon nk berkira ko ni syuq*

    ReplyDelete
  17. semoga kita dijauhi dari benda2 x elok

    ReplyDelete
  18. jom nikah gantung.kenduri lambat takpe kan shuq :) (belek2 duit de brape skrg)

    ReplyDelete
  19. @Shuk
    Alamak..lam beg duit ade 10rggt je..
    huhu..tak tercapai la cite2 gini..adooh!

    ReplyDelete
  20. wah best jugak if nikah gantung nie... xpenin2 kumpul duit baru ley kawin hiihihi.... kawin dulu baru pikir sal duit hihi

    ReplyDelete
  21. @yanie
    hehe..tu la kan yanie..syu pon tingin nk wat gini

    ReplyDelete
  22. Huh..tkut nk kuar umah... dasyat2..

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum sis,
    yahoogroup tu masih aktif lagi tak?
    saya bru hntr emel utk join yahoogroup tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..masih wujud lagi groups tu..tapi dah x berapa aktif..
      dah lama xde terima post dari ingatan-yahoogroups..
      Mungkin si boleh try join2 group2 islamik lain di facebook ^_^

      Delete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.