penawar sakit belakang-biobax

Jenis lelaki yang patut dielak.

6:31 PM
The only reason women are crazy is because men do stupid things to make us go crazy. No stupidity, no craziness

Memang setiap pempuan akan syiok bila dapat tau ade jejaka hemsem berkenan kat diri ni walaupon diri ni takla sehensem jejaka tu.. Tapi tahan sket rase syiok tu dan lupakan dia trus kalo pada pertemuan pertama pon dia dah tunjuk sikap-sikap hidung berbelang gini..

  1. Astaghfirullah! Dia asyik merenung dada korang je..dah tu bila berdiri pulak matenye duk mengekor je punggung korang.
  2. Dia tak dengor pon ape korang cakap sebab matenye asyik mencari peluang x-ray badan korang.
  3. Dia ngaku suke melancong. Destinasi kegemaran nye pulak Hadyai..tak pon pulau Batam.
  4. Dia mengeluh susah nak cari pasangan, kononnye dah 3x putus tunang. Salu laki yang suke pakai alasan gini sebenarnye dah beristeri.
  5. Waktu makan pulak, dia tak senang duduk bila ade awek cun lalu. Bulat bijik mate mengusha awek comey yang melintas tu.
  6. Asyik-asyik dia ulang menyebut yang dia ni bz orangnye. Kalo ikutkan, shcedule dia memang pack tapi saje beralah untuk jumpa korang. Alasan "I kesian kat U"
  7. Tak habis-habis bukak cite kehebatan dia blajo luar negara. Mendabik dada pasal kehidupan silam dia kat oversea konon dia dengan mudah becinta-dan-putus ngan awek-awek mat saleh.
  8. Dalam seminggu lepas jumpa, dia rajin call korang. It should be not a problem. Tapi time kita sebok-sebok mandi, berwuduk waktu maghrib la dia selalu call pon.
  9. Dia berikan bayangan kat korang yang dia bila kawen nanti dia impikan kehidupan macam raja. Bini dia mest cekap kat dapur, yang leh jadi tukang kasut yang mampu mengilatkan kasut. Paling takleh blah, dia mention yang dia nak cari isteri yang boleh mengurut dia bila balik dari keje. Over!
  10. Dia ajak korang pegi main kat Genting Highland bila korang ada cuti. Dalam otak kita, pikir main thriller game kat Genting, tapi mungkin maksud main bagi dia berbeza dari ape yang kita pikir.

Annur: Tiada apa nk ku kata kecuali tshishishi...

No comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.