penawar sakit belakang-biobax

Pertandingan Fotografi Taknak Merokok

Salam petang Rabu buat semua..

Takde apa nak cakap, kecuali awak comel dan awak pulak hemsem arini..hehe aku dah pusing-pusing blogcrawling arini dan rata-rata buat entri Wordless Wednesday.. Iklas aku cakap, aku tak reti nak mengomen entri cenggitu. Itulah sebab nye aku crawling je arini..tak walking seperti biasa..

Eh tujuan sebenar update kali ni sebab nak promosi kempen Taknak Merokok. Kempen yang KKM buat ni berbentuk pertandingan. 
Klik IMAGE untuk sertai pertandingan.
Syaratnye mudah, hantar je gambar yang membawa mesej Taknak Merokok. Tunggu ape lagi, jomlah join ramai-ramai. Aku dah!

Sambil-sambil tu aku nak mintak jasa baik korang untuk meng-vote gambar yang aku hantar. 
Kalo korang join jugak, aku akan vote balik gambar korang..
aci kan..kan..

So cemane nak vote?
Pertama sekali kenalah LIKE dulu Fanpage ni.

Pilih option "Pertandingan Fotografi"

Kemudian macam biasa korang akan diminta memberikan permission untuk Apps ni. Bila dah approve semua, barulah boleh Join atau Vote. 

Untuk Vote, Klik "View Entries". Galeri gambar akan
keluar dan 
di situlah korang boleh mengundi.
Penyertaan lama akan tertolak ke bawah,
so terpaksa cari dengan menekan "Show Older"
Inilah gambar yang aku hantar. Kalo suka Vote la. Kalo
taksuka..gak apa-apa kok.

Annur: Ape..renyah? Banyak benda kena buat? hehe memang.. Orang rajin je akan buat mende-mende gini..Erm kebetulan ada contest yang camni, macam kena je ngan Arep yang khabarnye nak benti rokok start 27 November kemaren.

4 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Anonymous22:59

    xleyh pn masuk.. ad error kat page tu

    ReplyDelete
  2. nak sampaikan mesej tak nak merokok.. tau gak contest ni,tapi nak pikir idea tu kena kreatif..tak join la rasanya.. anyway,good luck..comel teddy.. :D

    ReplyDelete
  3. @Anonymous

    dah boleh masuk..admin page tu da fix problem..

    ReplyDelete
  4. @izwanyusof

    mekasih..

    eh rugi izwan x masuk...bakat dah ade.

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.