penawar sakit belakang-biobax

#6 E-WalimatulUrus

6:02 PM
Assalamualaikum.

Entri yang lepas Annur share rupabentuk Kad Jemputan. Kali ni Annur nak show-off pulak walimatul urus versi e-card.

Kad jemputan memanglah perlu ada, untuk menjemput kenalan-kenalan Ma Abah dan kenalan yang senang dicapai. Tapi untuk kenalan yang sukar dicapai melalui snail-mail, maka alternatif terbaik adalah mengutus melalui e-mail.

Memanglah boleh reach mereka-mereka ni through phone, tapi tak berapa proper lah aku rasa menjemput tanpa hitam putih. Ke cane? Huuumm...

So this is how my e-card looks alike

Annur: InsyaAllah akan bergolek-golek masuk ke inbox korang, kawan-kawan ku awal April ini.

No comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.