penawar sakit belakang-biobax

Keputusan Preloved Giveaway



Seperti yang dijanjikan, keputusan telah pun ada!

Sebelum tu Annur nak ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi memeriahkan Preloved Giveaway ni, dan di kesempatan ni, Annur ambil peluang untuk Follow dan Add Facebook semua peserta giveaway. 

Malangnya Annur dapati ramai yang tak memenuhi syarat, padahal ada peluang cerah untuk menang..walaubagaimanapun tempoh telah pun tamat dan here you go!

Saguhati

1. 

2. 


Pemenang Hadiah Utama

Tempat ke-3


Tempat ke-2


Tempat Pertama


Ok yang tersenarai sila PM Annur melalui whatsapp 0134056533
   -nama
-blog url
   -alamat
   -no telefon

 Keputusan adalah muktamad. Yang tak menang, jangan kecewa. Think positive, mungkin lebih bernasib baik di lain kali. Walaupun tak menang, korang dapat berkenal-kenalan sesama blogger.
Bersama kita memeriahkan arena blog tanah air. Tak aci dengki-dengki. (^_^)v
Salam Aidil Adha dan Selamat Hari Raya Korban! dan Hepi hepi selalu!

18 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Tahniah kepada semua pemenang.. tak de rezeki di sini..

    ReplyDelete
  2. betul ke betul ke betul ke ni
    alhmdullilah rezeki dpt no 2
    mcm tau2 je ni
    terima kasih annur.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah ayu..
      Lambat sikit respon dari tuan rumah..hihi
      Annur 3 hari on road..tak bawak laptop..
      sebab tu annur mintak PM kat wasap

      Delete
  3. alhamdulillah...takpe tak menang.selamat berkenalan ya Annur Syuhadah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan..
      nak pangill ape ye kat salmiah awang ^_^

      Delete
  4. alhamdulillah.. dapat no 3.. saya takde wasaap.. macamana nak claim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah mr azman arsad..
      Lambat sikit respon dari tuan rumah..hihi
      Annur 3 hari on road..tak bawak laptop..
      sebab tu annur mintak PM kat wasap..maap ye kalo nyusahkan

      Delete
  5. takde rezeki hehhehe tahniah pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..lain kali kan ade lagi dengan prize yg kebababom!

      Delete
  6. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. tahniah winners :)

    ReplyDelete
  8. tahniah pemenang! :D

    ReplyDelete
  9. Takde rezeki :/ tahniah kpda pemenang :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada pemenang~! ^^

    ReplyDelete
  11. Wah...Alhamdulillah..tak sangka boleh menang..
    Terima kasih Annur.
    Tahniah..kepada semua.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.