penawar sakit belakang-biobax

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH.


Assalamualaikum, malam ni last dapat blogjogging. Ha pada yang tak tahu, blogjogging ni adalah merupakan darjat tertinggi bagi blogwalking. Laju sket dari blogwalking! Yup! Haruslah laju. Esok dah Isnin..kena tido awal~kroje.. (~_~|||

Dalam pada duk jogging sana sini, aku ter stumble blog Mama Darwish, dan rasa rajin je nak join giveaway. Sebab aku pon pernah buat giveaway, so aku paham cemana terujanya bila hari ke hari, bukak blog, tengok jumlah penyertaan bertambah-tambah! 

Rasa nak berlari-lari-gediks dalam slow-motion pastu duduk dan guling-guling atas padang rumput jepun.! \(^.^)/ *Ohh bollywood sangat uolls!*

Okay..okay.. kata nak tido awal tadi kan? Ni dah kenape pulak bercakap macam takmau berhenti dah ni..hadoi. 

Kay..kay..serius! Giveaway ni special sikit dari GA lain sebab korang boleh pilih nak hadiah ape.. haa~ kan? Ohsem katekau! So di sini aku rasa macam nak semua hadiah la.. boleyh!? hahaha... *teett*

Dear Mama Darwish, aku nak hadiah-hadiah berikut:
1. Avon True Color- Over Nature Makeup Pallete (eyeshadows & Blusher)
2. Avon Sweet Honesty Moments - EDT 50ml
3. Simplysity CCDD Cream

Sekian. Yang dah terbaca ni, sila-sila lah join tau. Dan jangan lupe buat entri lebih panjang dari aku tau hihi ^_^

Annur: Konpius plak ni entri GA ke entri suka-suka-hati-kau-nak-taip macam entri sendiri..hohoii..

4 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Amboii kak byknye join segmarn
    pape pon gud luck

    ReplyDelete
  2. hahaha...amboi ayu pon mengganas jugak eyy? sekali BW, abis semua entri ayu komen..best2 ^_^

    ReplyDelete
  3. Checked!!!
    Terima kasih atas sokongan dan penyertaan anda.
    Senarai peserta dan pemenang akan dipublish dalam masa terdekat.
    Wish u all the best :)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ... Pssst ... Pemenang dah diumumkan ...

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.