School Holiday GA by Del

November 26, 2014
contest giveaway GA

School Holiday Giveaway namanya. Kalau nak tengok senarai hadiah, korang boleh refer SINI yer. Cuma Annur nak cakap satu je, giveaway yang banyak-banyak hadiah ni menyebabkan kemungkinan untuk kita menang salah satu hadiah tu, adalah tinggi. Jadi, jom lah reramai join! ^_^

Annur: Maap la yer entri simple ringkas jer. Kejor masa~ huhuhu

6 comments:

  1. It's okay ^_^ Thanks join <(^.^)>

    ReplyDelete
  2. All the best! :) Jemput join giveaway saya. ^^

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/big-holiday-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye wani atas jemputan

      Delete
  3. Good luck ^^ Hadiah dia banyak + best la juga . nanti kalau menang jangn lupa kasi tahu . hehhehe

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.