Segmen Bloglink Exchange

December 02, 2014

[Sticky post. Skrol kebawah untuk latest entri]
 ^_^

Assalamualaikum,
Salam perkenalan dari Annur *nubis kubis hihi..~

Pada korang yang pertama kali landing di blog Annur ni mungkin tak tahu wajah lama blog Annur yang super simple, hinggakan widget bloglist pun tak ada!


shocking face


Terkejut!? Ha nak meringankan blog lah punya pasal kononnye..tapi tak ringan mana jugak hihi.. Jadi hari ini, dengan bantuan my lovely sister, wajah blog Annur dah berubah (thanks sis walaupun U sibuk) dan widget yang tiada tu sudah ada! Yayy! tepuk tangaaann.. ^_^

Jadi Annur nak buka meja, kepada sesiapa yang berminat nak memasukkan blog korang ke dalam bloglist sulung Annur selama sebulan *rugi tau tak masuk, aku rajin blogjogging tau haha*, silakan duduk sini dan baca seterusnya di bawah ye. Tapi!

Haha.."tapi" tu sentiasa ada kan ^_^  Ok, tapi jangan lah tinggalkan link korang semata-mata pulak..terkontang kanting gitu aje, korang mesti letak sekali nama yang korang selesa untuk Annur panggil. Dan juga, nama tu gak akan muncul di bloglist Annur nanti.

Bukan ape,. bila kita berkomunikasi dengan memanggil nama seseorang itu kan lebih mesra berbanding ber "awak-saya" kan?  Ke cane korang rasa..? ^_^ 

Caranya mudah.
1. Copy "post template" di bawah



2. Paste ke dalam new entri, tukarkan mode Compose kepada  HTML.
3. Letakkan tajuk "Segmen Bloglink Sulung Annur"
4. Tinggalkan link entri diruangan komen dan tekan ->> 

5. The last but not least, masukkan blog Annur ke dalam bloglist korang.
6. Tag sebanyak mana rakan blog korang, make sure inform pada mereka (top refferal ada hadiah!)
7. Kemudian, stay calm and blog on! ^_^


Mudah bukan?! <(=^.^=)y
SEORANG pemenang bertuah yang berjaya menarik masuk ramai peserta ke dalam segmen ni (top refferal) akan menerima sebuah Facebook Page dengan nama pilihan sendiri, dengan likes sebanyak 2000! ^_^

Annur: Kalau ada blog yang korang tengok terus je ada dalam bloglist Annur selepas pada sebulan, err maknanya aku suka baca! ^_^

*nubis = newbies

You Might Also Like

24 comment(s)

  1. http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglink-sulung-annur.html
    Lyna join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..lyna la..
      silap pulak..bukan lyana huhu

      Delete
  2. http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglink-sulung-annur.html
    joinnn ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thans syg! ^_^
      Panggil Asyu boleh kan..

      Delete
  3. join this segmen :)
    panggil mira ye ~

    http://giragiraromantic.blogspot.com/2014/11/segmen-bloglink-sulung-annur.html

    ReplyDelete
  4. as salam..saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglink-sulung-annur.html

    ReplyDelete
  5. http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglink-sulung-annur.html
    join

    ReplyDelete
  6. uuuuu... menarik...

    ReplyDelete
  7. ok, ada masa nanti akak buat ye :)

    ReplyDelete
  8. http://www.aimisyahirah.com/2014/12/segmen-bloglink-sulung-annur.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks misya sudi join,
      Annur dah letak blog misya dlm bloglist Annur,
      Bila ada updates, Annur akan BW..

      Delete
  9. http://www.jiakreatifelt.com/2014/12/segmen-bloglink-sulung-annur.html

    thanks for invitation..

    ReplyDelete
  10. Masih on lagi ke segmen ni?
    Nanti akak join yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. on je lagi kak...annur pun BW melalui bloglist je..senang nampak sape yang baru update

      Delete
  11. Bila akak buat segmen ni , Ya allah tak perasan ponn :'( nanti ruby join eh sebab skg ni tengah edit blog . Bila dah "NEW LOOK" nnti ruby masukkan akak dalam bloglist yea ^^,

    ReplyDelete

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Blog Stat

GENG BLOGGER