penawar sakit belakang-biobax

1st Giveaway by Ibu Zarith


Siapa sekarang yang tengah bercadang-cadang nak beli emas? Harga emas 1 gram sekarang berapa ea? Tak silap untuk emas 916 sekarang RM123 se gram..ehh macam cantik je pulak nombornye..123 kan ^_^

Kenapa aku sibuk-sibuk sangat 'riki' harga emas ni? Haa..takde laaa..sebenarnya aku memang suka ikut updates harga emas ^_^ hahaha...investment katanyer..hihi

Ok. Nampak banner diatas? Haaa...Alkisah, ada sorang blogger yang sangat murah hati nak bagi FREE emas kat korang! Cuma perlu 'melabur' masa dan kudrat jari jemari korang je, melalui contest yang diadakan di blog ibu Zarith.

Caranya mudah, cuma tonton video kat sini, jawab soalan mudah dan buat entri. Lepastu tunggu je keputusan diumumkan lepas 31 Disember ni.
giveaway-by-ibu-zarith
GOLDBAR GIVEAWAY IBU ZARITH
GOLD BAR

Tak lupa juga, korang kena tag 3 orang atau lebih blogger lain supaya join contest ini. Lepas tag, jangan lupa pegi inform kat tuan punya diri pulak tau! Nanti takut tuan yang ditag terlepas pandang pulak.

Rasa-rasa korang berminat tak nak join? Hahaha haruslah berminat. Goldbar kau! Sila klik banner untuk sertai. Tapi cepat! Tempoh GA berakhir dengan berakhirnya bulan 12 ni!

Sempena bulan 12, Annur nak tag 12 blogger lain untuk join! Boleh gitu? ^_^ 



Selamat bersegmen dan semoga berjaya! ^_^

8 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. thanks sudi tag.. akak dah join GA nih.. semoga ada rezeki buat kita ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn..mudah-mudahan eyda..pelaburAn tu ^_^

      Delete
  2. insyaallah nanti join

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la..reramai baru best.. ^_^
      menang kalah tu semua rezeki kan..

      Delete
  3. Gud luck annur.
    Akak tak sempat nak join lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. annur pun 2 hari baru siap entri nye..buat sikit berenti..buat sikit berenti ^_^
      join la tau..

      Delete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.