penawar sakit belakang-biobax

Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Segmen Jom Kenal Blogger Baru
Segmen yang jarang-jarang dianjurkan oleh otai-otai dan sifu-sifu blogger. Yela, jarang nak ada blogger otai yang sudi nak share ilmu dan rahsia kejayaan mereka dalam dunia blog. Jangankan nak bantu, nak singgah blog newbie pun tak kan ade nye..

Nama blog : Blog Annur Syuhadah
Email: annursyuhadah@gmail.com

Aku mula berblog untuk luahan perasaan je pada mulanya..haha. Zaman nangoi-nangoi.bila rasa tertekan je, mesti nak cari jalan nak meluahkan. Yela, zaman remaja aku langsung tak pernah couple. Manalah ada boyfriend untuk jadi tempat mengadu..hahaha.

Zaman tu aku tak fikir langsung tentang populariti ke, tentang income melalui blog ke..malah, ada orang baca ke tak pun aku tak peduli. Sekarang bila dah capai kematangan, barulah aku mula menulis sesuatu perkongsian mengenai diri aku, tapi dalam masa sama dapat memberi manfaat dan rujukan kepada masyarakat. 

Contohnya, entri pengalaman aku melahirkan bayi pramatang. Dari situ aku nampak jumlah viewer yang berkualiti meningkat naik hari demi hari. Sejak ianya ditulis pada 31/03/2013, view count untuk entri ni dah mencecah 23,782++ hingga hari ini.

Jadi dari situlah aku mula menulis entri yang berkualiti *berkualiti ke?haha* dan mula menitik beratkan maklumat yang aku tulis, berjaya sampai kepada audience. Untuk sampai kepada audience, mestilah kena ada pembaca..ye tak?

Jadi harapan aku...agar jumlah pembaca unik blog Annur Syuhadah akan mencecah ribu riban..haha possible tak. ^_^


23 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. semoga jumlah pembaca mencecah ribu riban. Kalo la duit dapat ribu riban mesti best kan ...kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..duit ribu riban, kalo keje pun belum tentu dpt ^_^

      Delete
  2. singgah dari segmen sama.Takpe kurang follower,janji mantop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tapi kes Ann ni..dah la kurang followers..mantop pon idok.. -_-||

      Delete
  3. singgah dr segmen yg sama! Salam kenalan! ^.^

    My Blog
    ASDY Dimension.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen yg sama ^^,
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/segmen-jom-kenal-blogger-baru-bro-hh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..akan terjah kembali ^_^

      Delete
  5. jalan2 sambil follow kat sini :)

    http://www.kisahemasputih.com/

    ReplyDelete
  6. Salam Perkenalan =)
    singgah dr segmen yg sama sis..Follow back..TQ ^_^
    http://afzanyz87.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hai! in sha Allah tercapai target tu.. hehehe

    salam perkenalan.. saya join jugak segmen ni..

    jemput singgah http://gadiscokelat87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Akhirnya ada blogger baru yang akui bahawa konten berkualiti terbaik adalah antara jalan untuk menambah trafik, tidak semestinya entri provokatif atau isu2 yang menyentuh sensitivit. Terbaik. Saya akan buat review khas blog ini.

    Terima kasih kerana sudi join segmen bro HH ini.

    Oh ya, jika sudi nanti berikan sedikit kasih sayang (+1, like) pada entri bro HH bertajuk Malaysia Best Blog 2015 ye....

    Malaysia Best Blog 2015 by HASRULHASSAN.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih bro HH...
      tak sangka dapat review dari otai blog malaysia ^_^ bangga ni..

      Delete
  9. salam perkenalan

    23k tu !! hebat. saya pun nak jugak haha

    jom ke blog saya. masih baru lagi. http://ejasrahim.blogspot.com.au/.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 23k utk tempoh 2 tahun diterbitkan ^_^
      tak hebat laaa...huhuhu
      salam perkenalan ejas rahim

      Delete
  10. Tahniah..! Terus menerbitkan entri yang berkualiti.. Salam kenal dari saya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih..salam perkenalan CT

      Delete
  11. Assalamualaikum.. saya ke sini dari blog Hasrul Hassan..
    TAHNIAH dapat review daripada beliau... hehehehehe..

    Salam perkenalan juga ye.. Blog awak cantik dan manis... suka..!! ganda 22..!! hehehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan dramtic uniq..nak panggil ape ni ye hehe

      Delete
  12. salam perkenalan dari syira lokman

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan lokman ^_^

      Delete
  13. assalamualaikum..wah tahniah dapat review dari otai bloger malaysia.Harapnya saya pon boleh ikut jejak awk juga.Almaklumla kekadang bloger baru macam saya ni selalu cepat melatah dengan idea penulisan yang tak berkualiti (syok sendiri)

    ReplyDelete
  14. assalam nur syuhadah...baik2 jaga diri masa mengandung moga sht n kelak melahirkn dgn selamat...

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.