penawar sakit belakang-biobax

Segmen : Pencarian Bloglist Disember By Syahirah Valiant


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Dalam segmen bloglist kali ni, Ira nak kategorikan bloglist kepada 3 iaitu Lomo, Vintage dan Polaroid. Err..nak pilih yang mana ek? hehe

Rasa macam nak pilih Lomo, sebab comel ^_^
Padan la dengan aku yang comey ni hahaha~

10 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. salams kenal nur,

    kak mieja cuba add 'join fllowers' tapi tak keluar pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kenapa ek...button tak respon ke..huhu
      nanti Annur check

      Delete
  2. thanks sebab sudi join.. hehehe.. comel je ayat dia tu.. ape2 pun senarai peserta sudah diupdate.. datang la singgah ye.. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea..masa untuk terjah ^_^

      Delete
  3. singgah dri segmen yg sma done follow awk + dah click ads awk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selmat dtg and thanks AS sudi datang! ^_^

      Delete
  4. Selamat bersegmen annur

    ReplyDelete
  5. jemput join segmen baru ira ye :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.