penawar sakit belakang-biobax

Mencari sponsor untuk contest DUIT RAYA yang bakal berlangsung Ramadhan ini

Assalamualaikum,
Hahaha, baca tajuk je pun macam dah boleh hadam isi kandungan entri AS kali ni ye tak?

Betul tu. AS dalam progress nak melancarkan contest sempena Hari Raya yang bakal menjelang. Hadiah utama berbentuk wang tunai adalah dari AS sendiri. Nilainya? Rahsia..haha belum boleh reveal lagi. Surprise..surprise!

Jadi di sini AS nak mencari sama ada dari kalangan product owner atau dari blogger sendiri untuk menaja hadiah bagi tempat kedua, ketiga dan 5 saguhati. Macam biasa, sebagai imbal balik pada penajaan ni, para penaja akan mendapat benefit dari segi; publisiti, peningkatan bilangan followers, likers dan juga prospek.

Kepada yang berminat, korang boleh lah usulkan plan tajaan korang melalui email annursyuhadah@gmail.com sebelum 29 Mei 2017. Nak PM melalui FB atau DM dekat IG pun boleh. Takde masalah.

So jangan malu-malu, jangan segan-segan. Kerjasama baik ini akan menjadi satu titik mula kepada anjakan networking antara kita. insyaAllah.

See u.
#DontTellKaklongDontPayung
contest-duit-raya-2017

4 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Macam menarik je pencarian sponser utk contest raya tu.
    Done Pm :)

    ReplyDelete
  2. Alah ana baru je lancarkan GA. InsyaAllah next time ana nak join jadi penaja pula ye kaklong :)

    ReplyDelete
  3. Macam best je

    ReplyDelete
  4. kalau nk jadi pemenang blh tak AS? hihihihi

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.