penawar sakit belakang-biobax

RM500 Duit Raya Giveaway Annur Syuhadah

RM500 Duit Raya Giveaway Annur Syuhadah
RM500-Duit-Raya-Giveaway-Annur-Syuhadah


Assalamualaikum. Menjelang 1 Ramadhan ini, AS nak launch giveaway seperti yang telah dijanjikan. Tak nak cakap banyak, jom tengok apa hadiahnya.

Hadiah yang ditawarkan:
Hadiah berupa Duit Raya terkumpul bernilai RM500

Pemenang bakal meerima:
Tempat pertama : RM200
Tempat kedua : RM 150
Tempat ketiga : RM 100
Saguhati : RM 10 (x5 pemenang)

Syarat penyertaan:
1) Mesti mempunyai blog dan facebook.
2) Terbuka kepada semua warganegara Malaysia tidak mengira lapisan umur


3) Bagaimana nak menyertai :
   a) Peserta harus membuat sebuah entri review mengenai blog Annur Syuhadah tidak kurang 500 patah perkataan.
   b) Letakkan tajuk entri korang sebagai "REVIEW Blogger baru dari Gerik | Annur Syuhadah"
   c) Antara info yang wajib ada dalam review:
      i. Tahun Annur mula berblog
      ii. Nama serta link ke blog annursyuhadah.com dan profile facebook Annur
     iii. Nama anak sulung Annur, tarikh lahir, kaedah kelahiran. (normal/bedah)
     iv. Nama anak kedua Annur, tarikh lahir, kaedah kelahiran. (normal/bedah)
      v. Nyatakan nama, lokasi, dan screenshot facebook page homestay milik Annur (berserta backlink). 
   d) Email kan link entri korang ke annursyuhadah@gmail.com atau PM Annur di facebook
   e) Last! Add / follow Annur sebagai rakan di facebook.

Pemenang akan dipilih berdasarkan panjang entri, kretiviti, ketulenan dan nampak "natural" serta santai. (takmau ada unsur puji melambung-malambung atau bodek dan tak aci tiru karangan orang haha) 

4) Last submit pada 20 June 2017.  
5) Keputusan akan diumumkan HANYA di wall facebook Annur pada 26 June 2017. 
6) Kepada pemenang yang gagal tampil menuntut duit raya sebelum malam 1 Syawal, akan terbatal kemenangannya dan sebarang rayuan kemudiannya tidak akan dilayan.
7) Pemenang yang didapati tidak cukup syarat, akan dibatalkan penyertaannya.

3 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. 500 patah perkataan? huwaaaa......nak tulis apa ni...

    ReplyDelete
  2. kena godek2 blog AS dulu ni

    ReplyDelete
  3. banyak nak tulis dan banyak nak kena cari info yang betul ni..

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.