penawar sakit belakang-biobax

Jom join Lazada Online Revolution Blogger Contest

Jom join Lazada Online Revolution Blogger Contest | Lazada sekali lagi membawakan kontes buat para blogger Malaysia dalam usaha mereka bagi memeriahkan lagi jualan hebat tahunan yang diberi nama jualan Online Revolution 11.11 - 12.12 ini. Macam biasa, hadiah berupa baucar tunai untuk shopping di Lazada menjadi taruhan para peserta. So macam mana caranya nak menyertai Online Revolution Blogger Contest ni?

 https://www.lazada.com.my/blogger-contest/
Klik imej untuk redirect ke https://www.lazada.com.my/blogger-contest

Macam mana nak sertai – Online Revolution Blogger Contest


1. Contest berlangsung dari 1 November hingga 14 December 2017.

2. Korang hendaklah menulis sebuah blogpost yang mempunyai konten yang menyokong dan memenuhi soalan-soalan di bawah:
a. Ingat tak apa dia produk pertama yang korang beli secara atas talian? Apakah nama produk tu dan macam mana pengalaman membeli-belah korang?
b. Jenis produk yang macam manakah yang korang lebih prefer dibeli secara online?
c. Apa yang korang suka tentang online shopping?
d. Produk apa yang dah korang beli atau rancang nak beli semasa Sale Lazada Online Revolution?

3. Peserta wajib mention tentang Online Revolution (https://www.lazada.com.my/online-revolution) yang akan berlangsung dari 11 November hingga 14 December 2017.

4. Blogpost hendaklah mengandungi screenshot produk seperti dinyatakan di point 2.d.

5. Link blogpost yang telah siap disiarkan hendaklah di emel kepada contest@lazada.com.my dengan subjek: "Lazada Online Revolution Blogger Contest" sebelum 14 December 2017.

6. Peserta bebas menulis blogpost sama ada dalam Bahasa Melayu ataupun English.

7. Pemenang akan dipilih secara rawak.


Annur: Jom beramai-ramai memeriahkan lagi kontes anjuran Lazada ni, mudah-mudahkan ada antara kita yang berjaya "sangkut" sebagai pemenang.

Goodluck uolls!

3 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. tak pernah join lagi..rasa nak join jgk lah!

    ReplyDelete
  2. Ada terima email dari lazada ajk join contest ni . InsyaAllah masa on going lama lagi . Ccl join nnti

    ReplyDelete
  3. tq info ya..akak pon nak join jugak tapi tak tahu caranye, kena dapat email dari lazada dulu ker? atau join macam tu je??

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.