Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.

parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 


Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

Aku akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!

  • Soalan : AS menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke __ pada __ ?

              
  • Jawapan : 


Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^
annursyuhadah


-Copy Template Coding dari sini-

Klik je mana-mana bahagian dalam kotak di bawah,
Press ctrl+A untuk "select all"kemudian ctrl+C

Pergi ke blogger dashboard korang, dan create new post, terus paste coding tadi dalam mod HTML.
Letakkan Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com sebagai tajuk
dan
PUBLISH!

40 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Salam Kakak Senior. Mak join ;) Happy anniversary! Semoga bahagia till Jannah. Doakan Mak juga.

    http://www.ceritamak.com/2018/04/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  2. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/04/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks join ye syg..nanti AS terjah blog tau

      Delete
  3. http://www.bondezaidalifah.com/2018/05/giveaway-anniversary-bt-annur-syuhadah.html

    Bonde dah teka dah... harap-harap betul he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengs bonde support GA kite
      Moga2 betul dan ada chance menang

      Delete
  4. join yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  5. Del join ni.. hehe cuba jer
    http://cakapsinilah.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  6. http://cakaps.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  7. saya join yeee...
    http://cakaps.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. All the best!
      Nanti AS terjah blog ye wak

      Delete
  8. Assalamualaikum . .

    S.K. join
    Semoga murah rezeki . . Ameen

    https://stnrsyfh.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  9. CM join... Happy anniversary in advance :)
    Blog cikmasland

    https://cikmasland.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah_6.html

    ReplyDelete
  10. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  11. join
    http://adna2029.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya datang untuk join dan support..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  13. http://www.cikash.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  14. Semoga mendapat sambutan sis. Hihi.

    Terima kasih tolong recommend servis edit template saya pada blogger lain :D

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum... shu support and join AS :D

    http://www.shuhaidasaad.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  16. Salam Syu. Kak Jemah join ni. Support AS.

    https://sweethealthy86.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  17. join..

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    jemput join giveaway saya https://aerillhassan.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete
  18. Salam.. Dah follow dan dah siap entry. ;)
    http://modultmk.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  19. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  20. joined sini

    http://www.aimanabdullah.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  21. nysa join!
    https://nysachubby.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  22. Saya join ye :)

    https://www.nurzariniismail.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  23. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html?m=1

    ReplyDelete
  24. Jemput join giveaway cikla pulak ye..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/05/batrisyia-birthday-and-preloved-handbag-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  25. join... teka je la kot betul.. :D

    http://www.abangrock.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  26. salam

    http://tzeteacherdiva.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by.html

    Good Luck!

    ReplyDelete
  27. Mai dah join

    http://www.maisarahsidi.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah-dot-com.html

    ReplyDelete
  28. https://messarah.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  29. Om join juga

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
  30. saya join ye :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.