Segment bloglist Mei Ceritamak.com

Last day Segmen Bloglist bersama blog Ceritamak.com.~ adui selak-selak je blog feeds tengok-tengok hari ni dah last day untuk join segmen ni. Memang tuah last minute ni namanya haha.


Owner blog ceritamak ni junior gua masa study kat UNIKL dulu. Kenal tu tak la kenal mana, sebab gua kan senior. Haruslah sombong dengan budak junior kan bhahaha.

Kenal,kenal gitu je lah. Muka and nama memang cam. Cuma takde la level beramah mesra bertepuk tampar gittew.

Lagipun masa diorang baru masuk, aku handle program suai kenal bebudak ni.

Syaratnya mudah. Korang cuma kena follow FB page dan IG MakLin bagi melayakkan diri korang ddisenaraikan dalam bloglist Mak.

Dah last minute ni, kalau ada sesiapa lagi nak join, korang klik lah banner di atas. Make sure submit sebelum kul 8 malam,, malam ni okey! 


3 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Assalammualaikum Hai Annur Syuhadah. Membalas kunjungan..cantik dan menarik blog awak. Done follow no 453. Salam perkenalan dari Ae.

    https://aenoyou.blogspot.my/2018/04/segmen-bloglist-mei-ceritamak.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join Segmen Bloglist Mei #CeritaMak ;)
    .
    Senarai peserta di sini: #CeritaMak

    ReplyDelete
  3. selamat malam , singgah dari segmen yang sama

    http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/04/segmen-bloglist-blog-ceritamak.html

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.