Senarai Peserta Giveaway Anniversary by Annursyuhadah[dot]Com

Assalamualaikum korang.

23 MEI 2018 | AS update senarai peserta giveaway yang AS lancarkan awal Mei itu hari ya. Terima kasih atas sokongan dan komitmen korang semua kerana sudi mencemar duli join GA yang tak seberapa ini.ihiks.

Jadi, untuk makluman kepada peserta-peserta yang tersenarai di bawah ni, AS letakkan nama korang berseta link (attribute "dofollow") ya semua. Harap korang dapat lah blogwalking sambil-sambil menyumbangkan trafik ke blog sesama sendiri. ^_^





Wishing you all the best ya! 


Dan rasanya masih belum terlambat untuk AS ucapkan selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan tahun ini. 

Semoga setelah keluarnya kita dari Ramadhan kali ini, kita menjadi kembali fitrah, bersih dan diampunkan Allah dari segala dosa. Amin~


Pada korang yang belum join tu, masih ada berbaki 8 hari lagi sebelum tamat tempoh giveaway ini. 

Syaratnya mudah sesangat la korang. Cuma teka tarikh perkahwinan dan ulangtahun yang ke berapa je korang. Entri pun tak perlu susah-susah nak karang. Copy-paste je template yang AS sediakan tu.


Klik banner di bawah ni untuk join ya. Good luck!

https://www.annursyuhadah.com/2018/04/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah-dot-com.html

11 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. alamakk tarikh perkahwinan pun kena teka ehh. kc teka ulang tahun ke berapa je hahaha. okay2 nak editt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik..nasib kc perasan hint yang akak bagi kat entri ni

      Delete
  2. Yeayyy.. Tersenarai.harap no 5 bertuahlah ye.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa banyak2 cikla moga tekaan cikla betul.
      Kalau nak teka tarikh lain pun sempat lagi ni cikla hihi

      Delete
  3. Wsalam AS. Jalan2 sini :) #16

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai CM *waving at CM*

      Delete
  4. HAI, peserta no 12 datang. insyaAllah hujung minggu bw sesama peserta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai Shu. *sambil melambai tangan*

      Delete
  5. Good Luck to all contestant ;-)

    ReplyDelete
  6. Thanks AS. No 11 dalam list.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... ada dalam senarai.. no 10

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.