Update Senarai Jawapan Giveaway Anniversary by annursyuhadah[dot]com

Assalamualaikum korang.

31 MEI 2018 | AS update senarai jawapan-jawapan dari para peserta giveaway bagi menyenangkan kerja AS nak scanning dan pilih peserta dengan jawapan masing-masing. Sebenarnya ayat arahan GA ni agak tricky kan? ahaks. Ya, ianya adalah disengajakan.

Ada yang faham, hanya perlu teka ulangtahun ke berapa sahaja. Ada juga yang faham, kena teka tahun dan ulangtahun ke berapa jugak. ihiks. Tapi yang sebenar-benarnya, GA ini memerlukan korang meneka tarikh perkahwinan berserta tahun.

So kalau diperhatikan senarai jawapan kat bawah ni, AS dah pun tolong melengkapkan jawapan korang berdasarkan tarikh dan tahun yang korang teka. Bila korang jawab ulangtahun ke-6, so AS assume korang teka AS kahwin tahun 2012, walaupun korang tak mention dalam entri jawapan korang.

Memang linient gila kan skema jawapan AS ni? hahaha kalau AS jadi cikgu, confirm AS jadi kesayangan anak-anak murid kan.ihiks. pastu hari guru, bertambun AS dapat hadiah. ^_^

Ok, cukuplah tu memuji diri sendiri. Jom tengok senarai jawapan yang telah diberikan, satu persatu. 



1. OMBAK BERGIGI
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 27 Mei 2012


2. SARAH
   Jawapan : Anniversary ke-5 | Nikah pada 2013


3. MAISARAH
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 27 Mei 2012
 

4. MR.QAMAR
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 20 Mei 2012


5. CIKLA
   Jawapan : Anniversary ke-7 | Nikah pada 26 Mei 2011


6. AUNI SOFEA
   Jawapan : Anniversary ke-7 | Nikah pada 2011


7. NYSA
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 31 Mei 2012


8. SAYIDAH NAPISAH
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 31 Mei 2012


9. CIKGU TMK
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 31 Mei 2012
 

10. AERILL
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 23 Mei 2012


11. SAFENI
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 2012 


12. SHUHAIDA SAAD
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 26 Mei 2012


13. CIK ASH
   Jawapan : Anniversary ke-7 | Nikah pada 2011 


14. SHIKIN RAZALI
   Jawapan : Anniversary ke-4 | Nikah pada 15 Mei 2014


15. NOR NAZLIANA
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 27 Mei 2012


16. CIK MASLAND
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 26 Mei 2012


17. SK
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 2012


18. HANG BEAN
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 2012


19. UMIE YANA
   Jawapan : Anniversary ke-8 | Nikah pada 2010


20. BONDE
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 2012


21. NOOR NAJWA
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 26 Mei 2012


22. MAK LIN
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 31 Mei 2012


23. DEL ASYRAF
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 26 Mei 2012


24. FARHANA JAFRI
   Jawapan : Anniversary ke-6 | Nikah pada 31 Mei 2012




Ohh-oh. Jelas dah. AS nampak clear ha dari list ni ada EMPAT orang yang telah berjaya teka dengan paling TEPAT!

Nantikan pengumuman pemenangnya pada esok hari ye.

 Jeng..je.jeng!!?



https://www.annursyuhadah.com/2018/04/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah-dot-com.html

2 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. empat? alaa empat ke lima? hahah. kalau empat, kc salah la ni hee

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.