Pengumuman Pemenang Giveaway Anniversary Annur Syuhadah

Seperti yang AS janji, pengumuman pemenang untuk GA akan AS umumkan hari ini. ihiks banyak hari dah delayed kan? Tapi jangan risau, AS buat genuine giveaway tau. Bukan scam semata-mata unutk meraih followers. Ok sebelum tu jom tengok dari awal kronologi GA ini dilancarkan 1 Mei 2018 dulu.

Kronologi Giveaway Anniversary


AS nak ucapkan terima kaasih yang tak terhingga kepada semua peserta yang telah sudi memeriahkan GA yang tak seberapa ini. So berikut merupakan "SKEMA JAWAPAN" yang tepat kepada teka-teki tarikh perkahwinan AS.


Maksudnya, AS telah menyambut ULANGTAHUN PERKAHWINAN YANG KE-6 dan ianya jatuh pada tarikh 26 MEI 2018 baru-baru ini.

Dan setelah disepakati kami suami isteri, maka pemenang yang bakal membawa pulang Syiling Dinar (pure gold 1.32gram) adalah

Tahniah CM! ^_^
AS dah PM via WhatsApp tau.

Selamat berpuasa dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri ya korang semua. Pada yang belum rezeki untuk menang, jangan rasa down, jangan putus asa. AS harap korang tak serik lah untuk join giveaway-giveaway lagi selepas ini.

Love,
Ibu Naufal Nufael Hawraa,
owner blog annursyuhadah.com

3 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Ya Allah, syukur alhamdulillah... tqvm Annur :) rezeki ramadhan ni...

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd pemenang.. Dan tahniah kepada AS sentiasa bahagia di samping keluarga..

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.