SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Asalamualaikum. ahha! Salam Jumaat, sayyidul ayyam buat semua. Pagi Jumaat yang barokah ini AS nak menyertai segmen Tambah Duit dengan Kerja Partime dari blogger Ejulz. Moga makin bertambah-tambah berkat rezeki kita lepasni.



Kerja part-time?

Kalau disebut dalam bahasa kita, part-time ini merupakan kerja saparuh masa di mana pekerjaan tersebut kita lakukan hanya sebagai sumber pendapatan sampingan. Dalam menempuh kehidupan di Malaysia these days, AS yakin hampir hampir 90% daripada kita menjana side-income melalui kerja part-time.


Kerja part-time paling best adalah melakukan sesuatu yang kita suka.

Yes. Kadang tu tak semua orang minat dan suka dengan kerja hakikinya. Tapi untuk survive, dia secara paksa rela berkerja dalam bidang yang tak diminatinya. 

So kalau korang nak cari kerja part-time, takkan lah korang akan pilih bidang yang korang tak suka juga, betul tak? Opkos la kita akan pilih sesuatu yang kita ada passions on it!


Annur ada kerja part-time tak?

Ada. AS adalah seorang partimer dalam bidang penulisan blog dan tutor Biologi. Pendapatan? Usah cakap la. Dalam dunia blogging ni income yang AS dapat ada naik turun nya. AS pun bukan nya power sangat pun, jauh sekali nak capai level blogger retis. Tapi disebabkan minat, AS teruskan juga menulis, menulis dan terus menulis.

Korang kalau teringin nak buat kerja part-time, pastikan cari ilmu terlebih dahulu. Mana nak dapat ilmu? Ha korang join lah segmen dari Ejulz ni. Untung-untung, kalau menang korang boleh dapat buku Tambah Duit dengan Kerja Part-Time, tulisan Mohd Aliff Mohd Nor ni. Cheers!

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ


Nota kaki : Lepas ni kot-kot ada yang nak tolong menyalurkan side-income kat AS melalui servis penulisan kreatif, review atau advertorial, boleh terus roger Annur melalui email okeyh?
Ehh!
Why should I hire you, AS?
                   Rujuk >>SINI<<

1 comment:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. goodluck. ray hrp nnt smpt jugak utk join

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.