Giveaway by vitaminsyaza.blogspot.com : Teka Tong yang Mana


Ok. Pagi-pagi ni AS nak freshkan otak dengan main teka-teka tong ahaks! Actually ini merupakan giveaway suka-suka dari blog Syaza, tokey vitamin Melaka tau uolls! Jom la join sama, bagi memeriahkan lagi GA by Syaza ni.

So, AS pilih yang mana ye? Rasa-rasa mana satu canister ESP yang berisi ye? Ermm


Disebabkan AS dah ada 3 orang anak sekarang ni, so AS nak pilih 3 lah. Boleh gitu? hihi. Semoga nombor 3 adalah nombor bertuah AS kali ni.

5 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. semoga berjaya kak AS! :D

    ReplyDelete
  2. Best of luck, sis.. Semoga ada rezeki untuk awak.. 😉

    ReplyDelete
  3. Good luck. Jom join giveaway saya pula.

    ReplyDelete
  4. tq As!

    Syaza dah tukar link username page Pengedar Shaklee Melaka tu that's why tak leh klik hihi

    dah tukar lepas tu lupa nak change di entry plak-- lambat change

    btw As, jawapannya adalah tong no 5 :)

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.