Photobook Worldwide buat lagi! Dia bagi Photobook FREE sempena Merdeka!

Photobook Worldwide buat lagi! Dia bagi Photobook FREE lagi sempena Merdeka!AS dah order! Korang bila lagi? haha. Setakat hari ini, AS dah buat koleksi 7 buah photobook, dan semuanya AS dapatkan pada harga 0% atau dalam erti kata lainnya percuma. Cuma bayar caj shipping sahaja RM8.

photobook free

Sempena bulan Ogos, bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke 61 ini, Photobook Worldwide menghadiahkan FREEBIES Photobook bersaiz 6"x6" dengan 40 muka surat kepada semua rakyat Malaysia! Rugi korang tak grab. Promosi ini hanya sah sehingga 31 Ogos 2018.

photobook merdeka ke 61

Tak menjadi kesalahan rasanya kalau AS kata ini peluang untuk korang create merchandise lain selain photobook, sebab boleh sekalikan kos postage. Kat website Photobook Worldwide ni ada macam-macam merchandise yang menarik yang korang boleh customize sendiri.

photobook worldwide promo


Dulu pun aku buat Photobook untuk budak Naufal dan Nufael hanya menggunakan kod voucher juga. Aku dapat beli 2 buah photobook layout landscape yang bersaiz 6"x 8". Puas hati sangat bila benda-benda cute macam ni kita dapat dengan kadar yang lebih rendah dari sepatutnya.

voucher photobook malaysia
Yang ni, aku beli kod voucher dengan harga RM10.
Beli dahulu, create kemudian!



So aku nasihatkan, kalau korang jenis yang sukakan seni, atau you just simply a gift collector, baik korang rajin godek-godek web page Photobook Worldwide ni from time to time. Aku pun kalau nak beli benda-benda macam ni secara sengaja, memang tak lah! Kebanyakannya aku beli hanya kerana teruja dengan tawaran harga promo dia je. ahaks.

Serius! Aku memang bukan jenis yang suka membuang duit pada benda-benda macam ni. Tapi bilaa tengok ada promo, aku cannot resist! hahaha.

canvas promo ata photobook worldwide
Ini pun ada promo. Ini kalau kaki deko ni mesti akan grab kan?!
Okay lah. Akhir kata, semoga korang pun terjebak teruk dengan Photobook Worldwide ni sama macam aku. Tak aci la kalau aku sorang je juling mata duk create album dalam Photobook Mobile Apps. ahaks. 

No comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.