Koleksi Idea Bento Menarik Sempena Peraduan MILO Bento Box 2018

Peraduan MILO® Bento Box kembali lagi! Inilah peluang mommy semua untuk menunjukkan kreativiti dan bakat terpendam dalam menyediakan bekalan makanan untuk anak-anak tersayang. Peraduan telah pun bermula sejak 27 September lalu dan bakal berakhir pada 23 November 2018.


Koleksi Idea Bento Menarik Sempena Peraduan MILO Bento Box 2018


Cara-cara Penyertaan


Langkah 1 : Reka cipta Bento Box anda secara kreatif.

Langkah 2 : Ambil gambar Bento Box anda dengan MILO UHT 125ml/200ml (Pek MILO tidak semestinya diletakkan di dalam Bento Box).

Langkah 3: Namakan Bento Box anda dengan kreatif dan muat naik di ruangan komen video pertandingan ini pada laman Facebook MILO® Malaysia.

Peraduan ini menawarkan 30 baucar bernilai RM600 untuk para pemenang. Fuh, macam-macam produk Nestle ibu boleh beli tuu. So ibu Xu pun tak mau la melepaskan peluang ini begitu sahaja.

I wanna give a try. Or two maybe, three or as much bento as I can till the contest end. ahha. So jom tengok koleksi bento hasil carian google. Semuanya comel!

Sekiranya ada di antara koleksi gambar-gambar ini merupakan milik anda dan anda tidak menyukainya, just let me know okay. Xu boleh padam atau meletakkan kredit sekiranya anda mahu.


Koleksi Idea Bento Menarik Sempena Peraduan MILO Bento Box 2018 



cara menghias bento makanancara menghias bento makanancara menghias bento makanancara menghias bento makanancara menghias bento makananhiasan bento comelhiasan bento comelhiasan bento comelhiasan bento comelperaduan milo bentoboxhiasan bento comelperaduan milo bentoboxhiasan bento comelhiasan bento comelperaduan milo bentoboxhiasan bento comelhiasan bento comelhiasan bento comelhiasan bento comelgubahan bento kreatifhiasan bento comelgubahan bento kreatifgubahan bento kreatifperaduan milo bentoboxgubahan bento kreatifgubahan bento kreatifgubahan bento kreatifbento hello kittygubahan bento kreatiflunchbox comellunchbox comelperaduan milo bentoboxlunchbox comelgubahan bento kreatifcontoh dekorasi bentolunchbox comellunchbox comellunchbox comellunchbox comelcontoh dekorasi bentolunchbox comelperaduan milo bentoboxlunchbox comellunchbox comelcontoh dekorasi bentoperaduan milo bentoboxperaduan milo bentoboxperaduan milo bentoboxcontoh dekorasi bentocontoh dekorasi bentoperaduan milo bentoboxperaduan milo bentoboxperaduan milo bentoboxperaduan milo bentoboxcontoh dekorasi bentocontoh dekorasi bentocontoh dekorasi bentocontoh dekorasi bento



Dan ini, bento Xu buat pagi tadi. Jangan gelak! hakhak gigih bangun lebih awal dari biasa sebab nak sediakan bento dengan presentation menarik *menarik lah sangat*

Tiap-tiap pagi memang Xu akan sediakan breakfast anak-anak, pak diorang dan untuk diri sendiri jugak. Tapi nya tiada lah decoration bagai. Main sumbat dalam bekas makanan tu ikut dan jer.

Koleksi Idea Bento Menarik Sempena Peraduan MILO Bento Box 2018 , idea bento menarik, bento mudah, bento cute, bento comel, bento simple, hiasan bento comel


Tak mengapa lah kalau tak cantik pun. Yang penting confident hakhak

Koleksi Idea Bento Menarik Sempena Peraduan MILO Bento Box 2018 , idea bento menarik, bento mudah, bento cute, bento comel, bento simple, hiasan bento comel
French toast sahaja pun. Tapi berjam-jam nak siap duk mengukir kepingan keju menjadi panda. huhu

2 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Wah byk pilihan bento bolehlah ikut yg mana berkenan

    ReplyDelete
  2. gigihnya syu buat panda tu...

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.