Keputusan ⚡Contest pantas⚡ Tonton Video Bento Rilakkuma dan Menang

Sedar tak sedar sudah 2 minggu berlalu selepas tamatnya Contest pantas⚡ Tonton Video Bento Rilakkuma dan Menang di blog dan di youtube.


Video Bento Rilakkuma

Akhirnya setelah di nilai dan diperhalusi setiap penyertaan, penaja telah membuat keputusan untuk memberikan hadiah kepada hanya SATU (1) pemenang sahaja memandangkan penyertaan tidak mencapai sasaran minimum iaitu 30 orang. Video Bento Rilakkuma

Kecewa. Xu sendiri pun kecewa sebab giveaway ini tak mendapat sambutan. Tertanya-tanya juga? Adakah kerana kurangnya publisiti? Atau mungkin tiada yang berminat dengan bekas lunchbox yang moden seperti Boximeal ini?

Xu rasa, yang banyak silapnya mungkin pada Xu sendiri sebab kurang membuat hebahan terhadap giveaway ini. Mesti penaja pun lagi berganda-ganda rasa sedihnya tu, kan? huhu sorry you. Video Bento RilakkumaVideo Bento Rilakkuma

Okey. Cukuplah dengan bersedih! Berikut Xu bawakan insight Video Bento Rilakkuma sepanjang 10 hari contest ini berjalan.



Sasaran durasi tontonan : 10 jam
Nilai sebenar                  : 215 minit = 3.58 jam sahaja

Sasaran Views : 1000
Nilai sebenar    : 103 tontonan sahaja


Apa yang Xu boleh kata adalah sepanjang 10 hari giveaway ini berjalan, analytics video ini tak banyak beza dari hari-hari biasa. Dan ini juga menjadi punca penaja menarik balik hadiah untuk 3 pemenang. Dan hanya 1 pemenang bakal diumumkan hari ini.

*itulah korang. Lain kali Xu buat contest, tolong la share ke fb, ig semua. Ajak ramai-ramai join sama. Barulah hadiah meriah! ahaks*

Ok lah. Tanpa berlengah dan banyak bicara, Xu umumkan pemenang dengan komen yang paling disukai oleh penaja *drum roll*

Pemenang nya adalah. . . 


Tahniah kak Afizah Abd Rahman Kak Fiza boleh PM alamat kat whatsapp ye hihi  Congrats sekali lagi.

5 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Thank you Annur & penaja 😘

    ReplyDelete
  4. tahniah kak fizaa! takpe kak shu, jangan serik pula nak buat contestt heehee

    ReplyDelete
  5. Tahniah pemenang..

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.