Untuk Birthday Abam Naufal yang ke-6 | Personalized Photo Canvas dari Printcious

13:13
Untuk Birthday Abam Naufal yang ke-6 - Personalized Photo Canvas dari Printcious | Hari lahir my lil preemie Naufal dah nak dekat. Naufal yang sepatutnya lahir 15 Mac 2013, telah ditakdirkan "datang" lebih awal iaitu pada 21 Januari 2013 ahaks. Tazzabar sangat nak jumpa ibu lettew.hiks

customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online,
6 Years Ago | Naufal 9 Months Old

Suka Xu nak mengimbau kembali sejarah my miracle baby, Naufal. Dia lahir ke dunia awal dua bulan dari sepatutnya, and he managed to survive tanpa ventilator (mesin bantuan pernafasan). Ia sememangnya sebuah keajaiban yang Tuhan sengaja nak kita saksikan depan mata bahawa kekuasaan Nya has no limit. Subhanallah!

Thats why I used to called him 'miracle baby'.

So bersempena ulangtahun kelahirannya yang keenam ini, I decided to create something yang berharga, dekat di hati dan sentiasa dikenang and treasure sampai bila-bila. 

Dalam duk tengah tercari-cari servis printing kat Google, then I accidentally stumbled on this website. Godek punya godek.. 

      "Ehh! Best lah website Printcious ni!"

      "Boleh tempah hadiah custom-design tanpa syarat minimum order"

customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online,


Kalau nak print semata-mata sehelai T-shirt ke, print cuma sebiji mug je ke, semua boleh. Tak ada pun syarat order mesti 10 helai ke atas. Nonono. Tak kisah anda nak order berapa. Dan yang paling best, rekaan atau design nya anda boleh DIY je. Bebas nak letak gambar anda mengikut citarasa masing-masing. Interesting sangat kan? Sesuai sangat dengan tagline Printcious, "Your Precious Gifts" .



Alaa, I Tak Kreatif La Nak Design Sendiri!

Jangan susah hati. Mudah sangat nak create design hadiah di Printcious.com. Macam I, I login melalui akaun facebook je. haha sebab I malas nak register nama, emel, contact bagai. Integrate je akaun facebook dengan Printcious. Senang!

Kemudian, pilih kategori yang anda nak. Macam I, I pilih kategori Birthday > For Son. Ada bermacam-macam template design yang comel-comel dengan grafik yang menarik. I cuma perlu pilih je mana yang berkenan di hati. Last sekali, I upload gambar abam Naufal sambut birthday pertama dia di taska 5 tahun lepas, dan siap!

Boleh proceed masuk ke bakul pesanan, isi maklumat penghantaran dan checkout. Selesai pembayaran, kita tunggu je hadiah kita sampai ke depan pintu rumah kita.

Senang kan? customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online,



Hadiah Yang Anda Boleh Pilih di Printcious Selain Dari Photo Canvas


customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, T-shirt
customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Mug / Cawan
customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Kusyen
printcious customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Bantal
printcious customized birthday gift printcious Puzzles
customized birthday gift printcious, personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Baby Romper
personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Topi / cap
personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Jubin Putih
personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Keychain
personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Fridge Magnet
personalized gift, personalised gift, custom design t-shirt, printcious, print t-shirt, online gift, tempah hadiah online, Button Badge


Kalau nak lagi senang, anda klik sahaja link www.printcious.com/my | www.printcious.cm/au | www.printcious.com/sg untuk terjah dan explore sendiri design dan jenis-jenis hadiah yang cute dan adorable kat sana. Selamat men-design ya gais! Bye.

6 comments:

Anything personal, do whisper me via WhatsApp or write an email to annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. semoga abam naufal sihat selalu dan menjadi anak soleh..

    ReplyDelete
  2. ada yang personalized macam ni lebih ada sentimental value =D

    ReplyDelete
  3. wah comelnya naufal masa kecil. campak ekslusif la canvas print

    ReplyDelete
  4. Eh, mrs pip pun plan nak buat canvas print ...

    ReplyDelete
  5. Best order dr printcious. Tak kreatif pun boleh jadi kreatif kan.

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.