Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Klik banner kalau korang nak join jugak

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Special sungguh Segmen ni ohh~ Blog sayidahnapisah.com ni muda lagi, baru 6 tahun je tapi dah capai 7juta pageviews dah. Aku agak la, bulan-bulan mesti 110K keatas dia punya PV.

Uishh. Siapa taknak backlink dari blog yang PV kenchang gini?! Memang tak waras la orang tu. haha


Okeh. jangan lengah lagi, jom cekidaut siapa dia cik Sayidah Napisah ni..


Mahu dikenali sebagai kakcik (KC) iaitu seorang gadis manis anak kepada Pakcik Mar Ramli hehe. 
Berasal dari Seremban, nismilan dan sedang menuntut di UPM. (eh ke dah grad KC?) hahaaha

Blog KC ni diberi nama bersempena nama KC sendiri iaitu sayidahnapisah.com. Blog ini dikemaskini rata-rata sebanyak 70 - 80 artikel sebulan. Perghh! Power babe!

Disebabkan ke-agresif-an KC dalam mengupdate blog, kadang-kadang aku cuma sempat singgah membaca latest entri tanpa meninggalkan sebarang jejak atau komen di blog beliau. Mak anak 3 kan, haruslah busy. 

Alasann..ahaks.

Overall, aku suka datang blog KC ni sebenarnya. First sekali sebab nak curi idea untuk menulis entri.  haha kantoi! Kedua, sebab template nya "clean" gittew. Tema warna pun warna lembut je, tak sakit mata nak membaca. Pulak tu, aku memang asal-asal dah minat dengan kaler pastel. So, orang utara kata "memang ngam" la dengan jiwa.

The last but not least, aku sebenarnya inspired gila dengan adek KC kita ni sebab dia sangat konsisten dalam update entri. Aku cuba nak capai minimum 30 entri sebulan, itu pun masih belum lagi mampu aku capai. Terbaik setakat ni aku cuma mampu update 28 entri sahaja sebulan.

Itu pun rasa semput gila dah hahaha. Well, dah tua. Sedar-sedar la diri, kan? So, akhir kata, selamat maju jaya KC dalam dunia blogging. Akak nampak masa depan KC dalam arena blogging ni cerah sangat! Kipidap ok!

4 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Selamat bersegmen sis :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/book-review-videotape-by-adib-zaini.html

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat disini dari GA yang sama. Nice blog dik . Jom terjah blog saya https://dindamaisarra.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  3. Hahaha sama lah kita dapat idea dari blog KC bila ketandusan idea. Selamat bersegmen ye :D

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.