#6 E-WalimatulUrus

Anonymous
0
Assalamualaikum.

Entri yang lepas Xu share rupabentuk Kad Jemputan. Kali ni Xu nak show-off pulak walimatul urus versi e-card.

Kad jemputan memanglah perlu ada, untuk menjemput kenalan-kenalan Ma Abah dan kenalan yang senang dicapai. Tapi untuk kenalan yang sukar dicapai melalui snail-mail, maka alternatif terbaik adalah mengutus melalui e-mail.

Memanglah boleh reach mereka-mereka ni through phone, tapi tak berapa proper lah aku rasa menjemput tanpa hitam putih. Ke cane? Huuumm...

So this is how my e-card looks alike

Xu says: InsyaAllah akan bergolek-golek masuk ke inbox korang, kawan-kawan ku awal April ini.

Post a Comment

0 Comments

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!