Printcious. Servis terbaik. No complaint.

Sempena hari jadi abam Naufal pada 21 Januari lepas, ibu sempat arrange kan birthday party di pra sekolah abam. 

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

Alhamdulillah semua nya berjalan lancar dan makanan cukup, malah ada extra lagi anak-anak boleh bawa balik. Goodie bag pula cukup untuk semua pelajar termasuk guru dan PPM kelas permata 1 dan 2.

Sempena majlis tersebut juga, ibu telah menghadiahkan abam Naufal dengan hadiah custom made dari Printcious.com.

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

Custom photo canvas yang ibu hadiahkan ni bukan sekadar gambar biasa. Gambar abam Naufal sedang memegang anak kura-kura ini sebenarnya gambar yang banyak "moment" berharga di sebalik nya. hihi

photo canvas murah photo canvas online

Gambar ini juga merupakan gambar favourite malah jadi "kebanggaan" abam Naufal sebab berjaya membuktikan bahawa dia seorang yang berani. Well done boy! 

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

Well, photo canvas ini cuma salah satu saja daripada beratus-ratus servis yang ada di Printcious. Actually I ada wrote about Printcious dah dalam blog I. You all boleh baca di entri ~> Hadiah  Birthday Naufal dari Printcious.

Dan I jamin you all takkan menyesal kalau tempah di Printcious. Kualiti barang bagus, servis pun pantas. Tak sampai seminggu, my personalised gift ni dah sampai depan pintu.

Dibalut dengan bubble wrapper yang gila tebal! I tak expect pun bungkusan tu berisi photo canvas abam Naufal, sebab ianya really huge parcel you know? ahaks.

Rupanya ia besar hanya disebabkan bubble wrapper yang berlapis-lapis. Good job Printcious! Memang usaha yang baik dalam memastikan item customer sampai dalam keadaan yang baik.

I recommend you guys out there untuk try out this online printing service! Berbaloi dan for sure hadiah DIY macam ni akan dikenang sepanjang hayat.

Terus ke www.PRINTCIOUS.com untuk create hadiah comel pilihan hati okey?

Till then!

Printcious hadiah birthday
Oh ya. Di rumah kami dah potong kek dah pada 21/01/2019 jatuh pada hari Isnin, cuti umum Thaipusam. Sambut sekali Opah n Yaya cousin Naufal yang turut lahir bulan Januari

15 comments:

Anything personal, do whisper me via WhatsApp or write an email to annursyuhadah[at]gmail[dot]com <(=^.^=)y

  1. Printcious nie bagus untuk persiapan doorgift dan special gifts kan. Bagus dan cepat service depa. Senyum lebar Naufal ye.

    ReplyDelete
  2. Anak- anak kalau sambut birthday memang best kan...hehehe..pernah buat macam ni jugak masa kakak Dania tadika..bukan main seronok dia masa tu...cuma masa tu takde la whatsaap ke apa ke..so takde la gambar dari cikgu...

    ReplyDelete
  3. Seronoknya sambut birthday,anak2 kak masa kecik pun selalu buat burthday

    ReplyDelete
  4. Suka printciois sbb kita blh buat personalized craft. Nampak unik dan menarik. Hargapun sangat berpatutan..

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Naufal. Mesti sronok sambut birthday dengan kawan. Siap bagi door gift lagi. Taun ni rasanya, nak cuba guna services princious untuk buat surprise anniversary.

    ReplyDelete
  6. Kita pun suka kalau buat benda custom made ni. Nampak special kan sbb satu je ada custom macam tu.

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnya dapat hadiah customize. NmpK lebih istimewa. Nanti nk cuba tempahlah hadiah di website tu. Nk bg dekat anak buah. Mesti dia suka

    ReplyDelete
  8. Printcious memang servis diorang teebaik. Macam macam kita boleh pilih untuk dijadikan hadiah. Ada cushion, mug dan sebagainya. Kualiti pun teebaik kan. Puas hati sangat Dah banyak juga beli di printcious ni

    ReplyDelete
  9. Terbaiklah. Cx tak try order lagi hahaha. Nak design ntk diri sendiri punya hadiahlah. Hehehe. Reward ntk diri sendiri. Printcious ni mmg bagus kan? Cx pon da baca review dia. Mmg terbaik. Kualiti bagus

    ReplyDelete
  10. Looks interesting. Happy birthday kiddo! Stay blessed always..

    ReplyDelete
  11. Happy birthday naufal!!...sedap kek tu....boleh laaa nanti bonda gunakan khidmat printcious ni....banyak juga gambar yg bonda reserve tuk print...

    ReplyDelete
  12. I memang suka tempah personalized gift from them, service and product semua tip top. I might tempah hadiah from them again this month.

    ReplyDelete
  13. cantiknya canvas photo tu.
    da lama teringin nak buat benda mcm ni hehehe
    will survey it later la hehehe

    ReplyDelete
  14. Servis Printcious ni memang terbaik. Pernah guna gak sblm ni. Cepat siap dan delivery pantas

    ReplyDelete
  15. Wah cantiknya photo canvas tu

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.