Printcious. Servis terbaik baq hang!

Māmy Syu
15
Sempena hari jadi abam Naufal pada 21 Januari lepas, ibu sempat arrange kan birthday party di pra sekolah abam. 

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

Alhamdulillah semua nya berjalan lancar dan makanan cukup, malah ada extra lagi anak-anak boleh bawa balik. Goodie bag pula cukup untuk semua pelajar termasuk guru dan PPM kelas permata 1 dan 2.

Sempena majlis tersebut juga, ibu telah menghadiahkan abam Naufal dengan hadiah custom made dari Printcious.com.

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift,

Custom photo canvas yang ibu hadiahkan ni bukan sekadar gambar biasa. Gambar abam Naufal sedang memegang anak kura-kura ini sebenarnya gambar yang banyak "moment" berharga di sebalik nya. hihi

photo canvas murah photo canvas online printcious instagram printcious t-shirt printcious tracking printcious mug printcious dropship custom made cup customized gift malaysia instagram pabble malaysia customized gifts printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift

Gambar ini juga merupakan gambar favourite malah jadi "kebanggaan" abam Naufal sebab berjaya membuktikan bahawa dia seorang yang berani. Well done boy! 

printcious instagram printcious t-shirt printcious tracking printcious mug printcious dropship custom made cup customized gift malaysia instagram pabble malaysia customized gifts printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift

Well, photo canvas ini cuma salah satu saja daripada beratus-ratus servis yang ada di Printcious. Actually I ada wrote about Printcious dah dalam blog I. You all boleh baca di entri ~> Hadiah  Birthday Naufal dari Printcious.

Dan I jamin you all takkan menyesal kalau tempah di Printcious. Kualiti barang bagus, servis pun pantas. Tak sampai seminggu, my personalised gift ni dah sampai depan pintu.

Dibalut dengan bubble wrapper yang gila tebal! I tak expect pun bungkusan tu berisi photo canvas abam Naufal, sebab ianya really huge parcel you know? ahaks.

Rupanya ia besar hanya disebabkan bubble wrapper yang berlapis-lapis. Good job Printcious! Memang usaha yang baik dalam memastikan item customer sampai dalam keadaan yang baik.

I recommend you guys out there untuk try out this online printing service! Berbaloi dan for sure hadiah DIY macam ni akan dikenang sepanjang hayat.

Terus ke www.PRINTCIOUS.com untuk create hadiah comel pilihan hati okey?

Till then!

printcious instagram printcious t-shirt printcious tracking printcious mug printcious dropship custom made cup customized gift malaysia instagram pabble malaysia customized gifts printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift
Oh ya. Di rumah kami dah potong kek dah pada 21/01/2019 jatuh pada hari Isnin, cuti umum Thaipusam. Sambut sekali Opah n Yaya cousin Naufal yang turut lahir bulan Januari

printcious instagram printcious t-shirt printcious tracking printcious mug printcious dropship custom made cup customized gift malaysia instagram pabble malaysia customized gifts printcious, pillow printing, printed pillow, printed tiles, printed mug, t-shirt printing, printed mouse pad, mouse pad printing, customized gift
Tags

Post a Comment

15 Comments

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!