SushiVid is the best! Betul-betul "Lubuk" Duit lah!

12:56 PM
Thank you SushiVid!

My 3rd cash out untuk tahun ini. Alhamdulillah.
Cash out pertama, RM 30 (masa tu tiada syarat minimum 50 ringgit). Tapi kena potong RM2 sebagai caj transaksi.
Kali kedua RM105. Masa ni transaksi free of charge sebab aku cash out melebihi RM100. Sebarang withdrawal yang lebih dari RM 100 adalah free. Sama lah dengan yang di bawah ni.

Aku withdraw RM 312, so tak kena caj RM2 tu sebab withdraw lebih dari RM 100.

Sushivid earnings

Kejap lagi ada lah mokcik bawangs kata "Eh, nak show off lettew!"

Eh hello acik wawang. Gua share gua punya earnings, semata-mata nak influence korang yang membaca ni pun turut sama buat duit dengan SushiVid. At least 2000 followers di Instagram je, korang dah boleh sign up sebagai influencer SushiVid.



Ini bukan MLM, scam or skim cepat kaya weh. Ini adalah "kerja". Well, kalau namanya "kerja", haruslah ada "upah".

Kerjanya apa?

Kerjanya mudah. Sambil-sambil korang scroll fb, IG tu, korang share advertisment dari client SushiVid juga. Sekarang lagi mudah bila SushiVid buka program GoShareLah.
Dengan GoShareLah, korang free-free je masuk duit sekurang-kurangnya RM10 sehari. So, tunggu apa lagi.

Klik REGISTER untuk join aku sebagai influencer di SushiVid, dan buat duit secara santai dan 100% bebas tekanan. Yes, opkos lah sekarang!

Korang nak tunggu acik wawang sign up dulu ke cane? Eh.


2 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. Hi awak! Boleh saya tahu apa beza Sushivid dengan Goshare ya? Thanks!

    Meh visit blog SR: www.syazaredzuu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai wak.
      Boleh baca sini untuk tahu lebih lanjut tentang gosharelah https://www.annursyuhadah.com/2018/10/gosharelah-sushivid-buat-duit-online-masyuk.html

      Delete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.