Soft Launching Laman Portal Direktori usahawanMall.com

Soft Launching Laman Portal Direktori usahawanMall.com | Seiring dengan pengumuman belanjawan 2020 semalam (11 Oktober) yang memperuntukkan lebih 400juta untuk usahawan dan intrepreneur, so I think it's just right on time tertubuhnya web www.usahawanMall.com masa ni.

Soft Launching Laman Portal Direktori usahawanMall.com

Platform usahawanmall.com akan cover pasaran Malaysia berserta luar negara. Dari situ, ia mampu menggalakkan usahawan PKS dan produk hiliran yang selama ni memasarkan produk mereka secara setempat dengan kaedah konvensional supaya going digital.

Tahun 2020, banyak syarikat-syarikat korporat pun dah mula going digital untuk direct interact dengan pengguna. Contoh Adabi. Mereka sudah mula reach customer melalui sosial mesia malah mereka ada channel Youtube sendiri dan mempunyai pengikut yang ramai. Dan sekrang beli barang Adabi tak payah ke kedai dan boleh beli secara online.

Itu syarikat besar yang terkenal, pun tak nak ketinggalan untuk going digital. So atas alasan apa kita usahawan kecil-kecilan ini taknak make move? Bisnes kita lebih maku dsri Adabi ke?

Soft Launching Laman Portal Direktori usahawanMall.com

So, cepat-cepat usahawan! Register dengan usahawanmall.com dan grab peluang jadi perintis di web portal bumiputera ini. 

I masih #BMF, you all bagaimana? Still on fire?

www.usahawanMall.com

No comments:

Anything personal, do whisper me via WhatsApp or write an email to annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.