Ada Apa Dalam Personalised Giftbox Dumex Dugro?

Dumex Dugro ni macam tahu-tahu je I sangat perlukan aktiviti yang boleh connect I dengan anak-anak.


Dalam kesibukan berkerja dan menguruskan rumahtangga, I kadang-kadang tak sempat nak fikir apa aktiviti yang boleh I buat bersama anak-anak each time balik dari kerja.. tik-tok-tik-tok sedar-sedar sudah tiba masa untuk anak-anak tidur~ Sigh.


-----------------------------------------

Terima kasih atas kiriman penuh makna ini Dumex Dugro! Sangat special! 😍

Package ni mengandungi 10 contoh aktiviti yang supprisingly sangat ringkas dan tak memerlukan komitmen yang tinggi malah tak perlu bersusah payah pun!

Thanks sekali lagi Dumex Dugro because make me realised yang aktiviti dengan anak tak semestinya kena buat yang gempak.

Hebat tu bukan nampak pada sophisticated aktiviti kita tu, tapi terletak pada kesannya terhadap emosi dan perkembangan anak.
So, stay tuned.

Syu akan buat kesemua 10 aktiviti yang dicadangkan ini bersama anak-anak dan update di instagram Syu okey.

 Akan datang, ada giveaway special dari Dumex Dugro yang you alls moms and dads tak patut lepaskan. Macam biasa, kalau visit my instagram tu, jangan la kedukut nak follow ye ahaks~ I always follow back.


#DumexDugroMY #JadilahLebihLagi #DugroBersamaSiManja  

1 comment:

Anything personal, do whisper me via WhatsApp or write an email to annursyuhadah[at]gmail[dot]com <(=^.^=)y

  1. wah bestnya. sayang anak2 saya takleh minum dumex dugro ni, hehe

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.