Dumex Dugro Personalised Giftbox yang Sangat Bermakna Buat Ibu

Sekarang dah pun masuk minggu ke-3 cuti sekolah. Minggu ni abam Naufal & I dah berjaya hasilkan bingkai gambar family dan dihiaskan dekat meja study dia.

Manakala angah Nufael pula, siap mewarnakan topeng haiwan mengikut kreativiti nya sendiri.

Ibu tak sangka budak Angah ni rupanya pandai mewarna ye? ahaks~😅

Dumex Dugro,Danone Dumex,susu dugro bahaya ke,susu dumex dugro 0 - 12 bulan,dugro sample,dumex dugro price,susu dugro 0 - 12 bulan

Semalam sengaja I bawa colouring sheet & crayon masa keluar having dinner dekat mall sebab tahu dah, kalau makan kat situ memang waiting time dia agak lama dan like usual, budak N² ni pasti macam-macam ragam. Tapi ini kali budak N² manage to sit still hingga pesanan sampai.

Pheww~

Dumex Dugro,Danone Dumex,susu dugro bahaya ke,susu dumex dugro 0 - 12 bulan,dugro sample,dumex dugro price,susu dugro 0 - 12 bulan

Terima kasih Dumex Dugro kerana telah memudahkan Syu handle situasi serta mencipta moment berkualiti bersama anak-anak.

Parents! Nak tak surprise gift box macam Mamy Syu dapat ni?


Jom komen seberapa banyak aktiviti yang anak² anda suka di ruangan komen instagram Syu di [link] ini.

Jangan lupa follow sekali ye hehe.

Sebab komen yang terpilih bakal menerima personalised giftbox dari Dumex Dugro macam Syu dapat ni. So moms & dads, cepat-cepat! Klik link dan komen aktiviti kesukaan anak-anak kat sana sekarang!

Dumex Dugro,Danone Dumex,susu dugro bahaya ke,susu dumex dugro 0 - 12 bulan,dugro sample,dumex dugro price,susu dugro 0 - 12 bulan

#DumexDugroMY�#JadilahLebihLagi
#DugroBersamaSiManja Dumex Dugro,Danone Dumex,susu dugro bahaya ke,susu dumex dugro 0 - 12 bulan,dugro sample,dumex dugro price,susu dugro 0 - 12 bulan

2 comments:

Anything personal, do whisper me via WhatsApp or write an email to annursyuhadah[at]gmail[dot]com <(=^.^=)y

  1. Best nya kan aktiviti macam ni 😁

    ReplyDelete
  2. bestkan dapat buat aktiviti macam ni dengan anak-anak.Masa diorang kecik ni lah kita banyak masa dengan dia..Besar nanti dah payah nak ada moment macam ni

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.