Tudung Kanak-kanak Soft Awning The Els Jadi Pilihan MamySyu

Tudung Kanak-Kanak Soft Awning The Els ni sebenarnya Syu kenal melalui fb ads. Tengah I duk ralit scrolling facebook feeds, tiba-tiba iklan tudung sarung cotton kanak-kanak stumble across my feeds. I was like~ Ehh lawa pulak heyy tudung budak ni! macam tahu-tahu je I tengah cari tudung bayi dan kanak-kanak.beli tudung kanak kanak murah,tudung kanak kanak shopee,inner kanak kanak
tudung kanak-kanak murah online

Awning dia tu nampak kemas dan elok je ikut bentuk muka budak dalam gambar tu. I pun terus klik link tu, dan godek-godek la website diorang. Memang tak silap lagi, Syu dah masuk ke web yang betul untuk mencari tudung kanak-kanak soft awning, lembut dan selesa. 

Kesemua tudung dari butik The Els menggunakan material fabrik yang lembut dan tak panas iaitu cotton lycra atau lebih dikenali sebagai cotton T-shirt. Fabrik jenis ini mudah menyerap peluh, dan tak panas sebab ia menyokong pengaliran udara melalui serat benang fabrik ini sekaligus memberikan keselesaan buat anak kita. 

Cirinya yang boleh regang (stretchable) pula memberikan cengkaman yang sepadan untuk kekemasan yang kekal walaupun berjam-jam pakai tudung. Maknanya anak kita takkan nampak serabai dalam tudung dari butik The Els ni.yeay!

Fathiyah dreams tudung kanak kanak naelofar



i) Essential Collection

Tudung kanak-kanak Essential dari The Els ini tak mempunyai sebarang aksesori tambahan. Syu personally suka dengan tudung plain dan simple macam tudung Essential ni. Pertama sebab budak Araa ni lasak budaknya, jadi dia kuat berpeluh. Sejam dua pakai tudung, dah masyam peluh haha. Pendek kata, tudung si Araa ni tak perlu sarat dengan hiasan sangat sebab ianya akan sangat kerap dibasuh.

Yang kedua, sebab mamy si Araa memang sejenis yang minimalist. Syu lebih suka tengok anak dara Syu pakai pakaian yang sederhana saja from top to toe, sebab dari situ budak akan nampak smart dan matang.

tudung-bayi-tudung-kanak-kanak murah

Siri Essential ni merupakan tudung sarung budak yang didatangkan dengan warna-warna pastel yang sangat sweet. Ini akan membuatkan anak-anak dara yang menegnakan tudung ni nampak lebih comel dan ayu je. 

Tudung ini direka khas untuk kanak-kanak kerana ianya mudah dipakai, lembut dan pastinya selesa. Saiz juga tak menjadi masalah sebab mereka menawarkan saiz tundung untuk bayi seawal 6 bulan sehingga kanak-kanak berusia 9 tahun.


ii) Back to School Collection

tudung sekolah ekspres tak payah gosok tak perlu iron seterika

Tudung Sekolah Putih kanak-kanak instant memang menjadi pilihan golongan ibu-ibu sekarang pun. Tak susah nak seterika, dan paling penting kemas dan terbentuk elok je kat muka. pemborong tudung sekolah,dropship tudung kanak-kanak,tudung kanak kanak murah,tudung kanak-kanak murah online,borong tudung kanak-kanak murah,
Tak macam zaman Syu sekolah dulu, tudung sekolah jenis dari kain koshibo yang berat dan licin tu. Nak ke sampai waktu balik tu, ya astaghfirullah! Tudung dan macam atap runtuh dah oii~


iii) R&B Scarf Collection

Koleksi tudung R&B ni kalau Syu faham, ia merujuk kepada ribbon & button. Syu belikan untuk anak dara Syu yang seorang lagi, iaitu baby Fatimah. Ohh ya. Tudung untuk baby Fatimah ni Syu ambil saiz 1 tahun, bukannya saiz XS untuk bayi 6 bulan tu tau. Since Fatimah dah berusia 9 bulan, so Syu fikir ada baiknya kalau Syu ambil satu saiz lebih besar dari saiz asal baby Fatimah. hihi boleh pakai lama sikit. Baby kan cepat besar.


iv) Shopkins Collection

Tudung instant budak dengan hiasan aksesori riben dan butang ni dikenali sebagai Tudung Shopkins. Yang bagusnya tentang tudung ni, ia mnyediakan variasi saiz tudung bayi 6-12 bulan juga. Yerr, Syu tahu memang susah nak cari tudung untuk baby bawah setahun kan? 

fathiyah dreams,tudung kanak kanak naelofar,tudung syria budak,tudung kanak-kanak ariani

So, mommies boleh la train baby you all pakai tudung sejak bayi dengan rangkaian tudung The Els ni. Dan jangan risau akan aksesori tudung Shopkins ni ya mommies, sebab riben dan butang hiasan pada tudung ni menariknya adalah dijahit terus pada tudung. So tak la ia mudah tercabut.

telekung kanak-kanak,tudung bawal kanak kanak
Tudung Shopkins



Mamy Syu kata

Bagi mommies yang berminat untuk mendapatkan tudung budak online, boleh terus ke laman web The Els atau klik [SINI]. Butik The Els merupakan salah satu pembekal tudung kanak-kanak di Malaysia yang menawarkan tudung bayi dan tudung sekolah budak yang berkualiti dengan nilai hebat.

Jadi, sumber dah ada. Dah tahu mana nak beli tudung budak, so apakata lepasni jom sama-sama kita memperkenalkan idea pemakaian tudung bermula dari usia muda. Orang kata, kalau nak membudayakan sesuatu norma hingga menjadi amalan sehari-hari, kena bermula dari kecil. Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Harapnya, bila anak-anak kecil ni membesar menjadi anak dara, mereka dengan mudah dapat mentaati perintah memelihara aurat dengan sempurna, seikhlas hati kerana Allah, tanpa rasa tertekan atau terpaksa.~amin. fathiyah dreams,tudung kanak kanak naelofar,tudung syria budak,tudung kanak-kanak ariani,pemborong tudung sekolah,dropship tudung kanak-kanak

1 comment:

Anything personal, do whisper me via WhatsApp or write an email to annursyuhadah[at]gmail[dot]com <(=^.^=)y

  1. Assalamualaikum, hai! Jemput join Giveaway Cuya ^^

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.