Ooo..Patutlah sensitif sangat semenjak-dua menjak ni..

December 12, 2014
Assalamualaikum...

Dalam seminggu dua ni macam ada yang tak kena..hati sayu semacam. Tinggalkan Naufal nak pegi keje pun, hati jadi sedih semacam. Tambah-tambah bila dia nangis tengok ibu pegi keje. Aku yang tengah bawak kete pun nangis sama! huu~

Pulak, dalam berblog pun aku sensitif terlebih. Start dari aku buat segmen bloglist dua minggu lepas. Sambutannye agak suam-suam kuku..aku nanges kau?!! hahaha nengok kan sambutan yang tak berapa hangat..Silakan gelak, kalo korang rasa nak gelak. Sebab aku pun rasa macam poyo je sampai nangis-nangis bagai.

Pastu blogwalking ke blog blogger lain, komen-komen..tetiba orang macam tak berapa nak layan..pun nanges jugak!! Meleleh je air mata slow-slow sampai ke dagu..huhu. Sampai asben pun pelik,.dia mari jenguk baca sekali blog yang aku tengah baca tu.. 
"haih..bukannye cerita sedih pun...kenape nangis?"

Hahahahaha...sampai tercipta satu entri sentap petang semalam gara-gara jiwakacau yang tak menentu..dan..

 pagi ni aku dah dapat jawapannya..
Naufal nak dapat adikk hoi! ^_^ Alhamdulillah..

Aku period memang tak regular..kalo setakat dua bulan tak mari period biasa la tu. Jadi aku tak jangka pulak "ada isi". hehehe.. Sib bek incik Asben suggest buat test..sebab dia pun perasan yang aku pelik sangat seminggu dua ni.. ^_^ 

Berkenaan entri sentap semalam, aku mintak maaf pada yang turut sama ter sentap dengan isi kandungan entri tersebut. Maafkanlah mak buyung *eh buyung nye tak nampak lagi* yang mengalami gangguan emosi dan hormon nie yer..  ^_^

Annur: Maka bermulalah "Diari Hamil" part 2 hahaha..lepas ni semua cerita pasal kisah peknen je la macam 2 tahun lepas dah ada Diari Hamil part 1 dah.

10 comments:

  1. Alhamdulillah , lepas ni Naufal ada geng laaaa ^^, Tahniahh sis :) Ruby tumpang gembira .
    Take care yeaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tenkiu tenkiu ruby.. ^_^

      Delete
  2. Tahniah Annur..alhamdulillah rezeki tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...syukurr...
      betul tu..rezeki baru datang.. ^_^

      Delete
  3. Alolo..sensitipnya mummy..Tahniah dear. Hani tumpang gembira ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hani.. ^_^
      doakan semua baik-baik aje ye

      Delete
  4. ALHAMDULILLAH dan tahniah....!!
    tumpang happy untuk awak.... :)

    saya dah 5 tahun kahwin still belum dikurnikan rezeki zuriat... please doakan saya ye.. huhuhuhuu..

    *nak ambik berkat ibu mengandung lah*

    :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Tahniah, sis Annur :-)

    Jemput singgah blog sy : sakinahms.blogspot.com

    ReplyDelete

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.