penawar sakit belakang-biobax

[REVIEW] Pembersih Intimasi Wanita Sirehemas WARISAN PUTERI

11:37 AM

Assalamualaikum.

Review kali ni aku nak berkongsi dengan korang mengenai satu produk pembersih dan penyegar bahagian intimasi wanita yang sangat best! ^_^ Aku mempunyai jenis kulit yang sangat-sangat sensitif. Jadi aku memang sangat berhati-hati dan cerewet dalam pemilihan produk pembersih muka, badan dan terutama "Cik V".

Jadi inilah dia rupa Pencuci Warisan Puteri keluaran Sireh Emas. 

Pertama, jimat!. Botol dengan isian 120 ml ni aku pakai tahan sampai sebulan. Tak percaya?! Haa..penggunaan dia cuma memerlukan 3 titik je atas tapak tangan, dan gosok dengan sedikit air..memang berbuih! Cuma sikit je dah cukup memberikan kesegaran kat "cik V" korang. So jimat! *macam la korang tak kenal aku ni kan memang suka sesangat dengan benda jimat-jimat ni hahaha*

Ok yang keduanya, bahan-bahan yang digunakan adalah berasaskan herba tradisional yang memang terkenal dan terbukti keberkesanannya oleh nenek moyang kita. Piper Betel Leaf Extract (ekstrak sireh), Quercus Infectoria Extract (manjakani), EDTA (pengawet), Menthol, Cetiol HE, Floral Fragrance,  Vitamin E , Distilled Deionised Water (pelarut).

Dari segi farmakologi pulak, rumusan cecair pencuci Warisan Puteri ni bersifat astringent, yang bermanfaat dalam mengencangkan tisu-tisu sekitar "cik V" korang. Tapi jangan bimbang..ia tak menyebabkan kekeringan kulit..lagipon pencuci ni ada pelembab bervitamin E. Memang tak kering Miss V korang. Lembap-lembap manje gitu. Tak kering sangat, tak lembap sangat. Just nice!. ^_^

Dan yang paling aku suka, baunya yang fresh dan wangi. Nah..nah..amik bau kat tangan aku ni ha..serious sedap baunye! Pastu, cecair pembersih Warisan Puteri ni pekat tau. Selepas 10 saat, baru lah cecair ni menitis jatuh. Hoi! Siap buat demo kau! hahaha  ^_^

Harga? Kalo bab harga, korang jangan bimbang sebab aku kan suka pada penjimatan..haha..review produk-produk aku semua harga best-best. Kalo mahal memang aku tak pakai laa..haha. Dengan cuma RM 19 je korang dah boleh dapat sebotol. Sangat berpatutan kan..

Macam mana nak dapatkan produk ni? Senang je.. Korang boleh terus Call/ Whatsapp ke nombor stokist ni 018-210-6625 atau klik je Banner di bawah
warisan puteri sireh emas

10 comments:

Anything personal, do whisper me at annursyuhadah@gmail.com <(=^.^=)y

  1. good luck review nya :)

    ReplyDelete
  2. betul tu.. orang pompuan memg kena pentingkan juga Cik V kita tu ea..tak kira lah dah kawin ke belum.. Asas kebersihan paling utama.. Lagi pon produk berasaskan Daun sireh ni memg sesuai sgt laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..betul..betul.. ^_^

      Delete
  3. Oh baru Zarith tau kewujudan produk ni. Tengkiu annur =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh produk ni dah 12 tahun tau zarith..

      Delete
  4. nice review.. IbuNoey pun tengah mencari-cari pembersih wanita yang baru ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh cuba sebotol ibu noey ^_^

      Delete
  5. Menarik ni. Boleh cuba. Saya memang suka pakai intimate wash yang guna sireh.

    From FAMF Tower

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing :)

    ReplyDelete
Full design templates by Eiyza Ezatul. Powered by Blogger.